Κατάργηση του bonus των 50 εδρών ζήτησε η Γεννηματά στη συνάντηση με Παυλόπουλο

Ζητά και την δέσμευση Τσίπρα ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές

Κατάργηση του bonus των 50 εδρών ζήτησε η Γεννηματά στη συνάντηση με Παυλόπουλο
Τη δέσμευση του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών μπροστά μας, αν δεν διασφαλίσουμε ότι με ασφάλεια η χώρα έχει ξεφύγει από το Grexit και τις περιπέτειες, ζήτησε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της μετά το πέρας της συνάντησής της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

"Θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να βελτιωθούν δεσμεύσεις που έχει αναλάβει, που είναι καταστροφικές για εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και κυρίως, για την προοπτική παραγωγικής ανασυγκρότησης του τόπου" υπογράμμισε η κα Γεννηματά και πρόσθεσε "Θα πρέπει να δεσμευθεί ότι θα καταργήσει το bonus των 50 εδρών, όπως έχει δεσμευθεί ούτως ή άλλως στις προγραμματικές του δηλώσεις και βεβαίως, θα πρέπει επιτέλους να κυβερνήσει, να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει και έχει βάλει την υπογραφή του και εάν δεν μπορεί, να μας το πει. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις Δημοκρατίες. Οι πρωτοβουλίες είναι στο χέρι του Πρωθυπουργού".

Αναφερόμενη στη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, δήλωσε ότι ζήτησε την σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών και πρόσθεσε ότι "μετά τη διπλή εντολή που δώσαμε στον Πρωθυπουργό, έτσι ώστε να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση και να φτάσει στη συμφωνία, θα πρέπει σήμερα να συμφωνήσουμε, όσοι στηρίζουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, για τα επόμενα βήματα. Για ένα πλαίσιο με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, ενέργειες και χρονοδιάγραμμα".

"Έχει έρθει η ώρα να συζητήσει ο Πρωθυπουργός με τα κόμματα που στηρίζουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και να καθορίσουμε τα όρια της ευθύνης του καθενός" κατέληξε η κα Γεννηματά. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top