Βόμβα Μητρόπουλου: Δεν μπορεί αυτή η κυβέρνηση, χρειαζόμαστε νέο σχήμα ευρείας αποδοχής!

«Στη φαρέτρα μας και η λύση των πρόωρων εκλογών»

Μπορεί ο πρωθυπουργός να προέβη σε ανασχηματισμό μόλις πριν από λίγες ημέρες ωστόσο πολλοί εκφράζουν την άποψη ότι οι εκλογές δεν είναι μακριά.
Ένας από αυτούς ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος τόνισε μιλώντας στον Σκάι ότι οι πρόωρες εκλογές αποτελούν «μία λύση που βρίσκεται στη φαρέτρα της κυβέρνησης».
Ο κ. Μητρόπουλος παραδέχθηκε ανοικτά ότι η αριστερή κυβέρνηση δύσκολα θα μπορέσει να διαπραγματευτεί μόνη της τη νέα συμφωνία με τους εταίρους-δανειστές και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να αναζητήσει ένα σχήμα ευρύτατης κοινωνικής και π��λιτικής συναίνεσης, προκειμένου να αμβλυνθούν οι συνέπειες του πρωτοφανούς πακέτου σκληρότητας.
Ο ίδιος, σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή μιλάμε για μέτρα που ανήκουν στην 5η και τελευταία αξιολόγηση του προηγούμενου προγράμματος και «όχι ακόμη για το τρίτο μνημόνιο», ενώ σημείωσε ότι τώρα οι ηγεσίες των άλλων κομμάτων αντιλαμβάνονται τι περιλαμβάνουν τα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top