«Χαμός» στην TV με Α. Γεωργιάδη και Δ. Καμμένο

Αναγκάσθηκαν να πάρουν time out οι παρουσιαστές

«Χαμός» στην TV με  Α. Γεωργιάδη και Δ. Καμμένο
«Χαμός» έγινε σήμερα το πρωί μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη και του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου, που ήταν φιλοξενούμενοι σε τηλεοπτικό πάνελ με στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» (που παρουσιάζουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Μανώλης Αναγνωστάκης)

Η συζήτηση «άναψε», αφού πρώτα ο Άδωνις επιτέθηκε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τα μέτρα της συμφωνίας, για να απαντήσει αρχικά ο επίσης συμμετέχων στο πάνελ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Φάμελλος ότι ευθύνεται η ΝΔ για όσα είχε υπογράψει στο παρελθόν. «Μπορείς να μπεις στο google και να τυπώσεις το email Χαρδούβελλη και να δεις τι υπέγραφε η Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία ψήφισε για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ έτσι όπως τα κατάφεραν ο Τσίπρας και ο Καμμένος» απάντησε ο Α. Γεωργιάδης.

Στον διάλογο παρενέβη όμως ο Δ. Καμμένος ο οποίος άρχισε να ζητά επιτακτικά από τον Α. Γεωργιάδη να του απαντήσει για το που θα έβρισκε η ΝΔ πλεονάσματα ύψους 18 δισ. ευρώ, με τον βουλευτή της ΝΔ, όσο και εάν ακούγεται παράξενο, να προσπαθεί να εκφέρει την άποψή του και τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να τον διακόπτει! «Stop! Stop!» ακούστηκε να λέει κάποια στιγμή ο Άδωνις για να απαντήσει ο Δ. Καμμένος αγριεμένα: «μην μου λες εμένα stop»!

Κουβέντα στην κουβέντα η συζήτηση έφτασε στο τι έλεγε ο καθένας τους στο παρελθόν και στα… βιβλία που πουλάει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τα «σκάγια» της απάντησης του βουλευτή της ΝΔ πήραν όμως και τον αρχηγό των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο. «Πρώτα από όλα ότι πουλάω βιβλία είναι υπερηφάνεια μου. Κάτσε να πουλήσεις και εσύ και ο αρχηγός σου ο ανεπάγγελτος και τα ξαναλέμε» είπε, για να ακολουθήσει εκ νέου χάος και να αναγκαστούν οι παρουσιαστές να πάρουν time out με διαφημίσεις για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top