Ήσυχος: γνωστή η αιτία της παραίτησής μου, αλλά ευχαριστώ τον πρωθυπουργό

Τι είπε στην παράδοση-παραλαβή στον διάδοχό του Βίτσα

«Είναι γνωστή η αιτία της παραίτησής μου» δήλωσε ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων μεταξύ του ιδίου και του Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος τον αντικατέστησε στο κυβερνητικό σχήμα. Πρόσθεσε πάντως ότι ευχαριστεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για «την ύψιστη τιμή να έχει αυτή την ευχάριστη ολιγόμηνη εμπειρία στο υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας».

Ο κ. Ήσυχος εξήρε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για την ανιδιοτέλεια τους και τη βαθιά προσήλωσή τους στο καθήκον.

«Μην τολμήσεις να αναζητήσεις καλούς δεξιούς και αριστερούς, όπως δεν τόλμησα κα�� εγώ. Να βλέπεις ικανότητες και επαγγελματισμό» τόνισε απευθυνόμενος προς το νέο αναπληρωτή υπουργό.

Ο κ. Βίτσας αναφέρθηκε στο πνεύμα συνεργασίας που πρέπει να υπάρχει και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει το έργο του προκατόχου του, εξαίροντας την μεγάλη κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Τόσκας ευχαρίστησε τον κ. Ήσυχο για τη μεταξύ τους συνεργασία και επισήμανε ότι «οφείλουμε όλοι μαζί να προσφέρουμε για να μπορέσει η χώρα να βγει από τη βαλτώδη κατάσταση και να μπει σε ένα δρόμο ανάπτυξης».

Τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Ήσυχο εξέφρασαν στην τελετή και ο Γ.Γ. του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ταφύλλης, όπως και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

Από την τελετή παράδοσης –παραλαβής απουσίαζε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top