Χοντρό «πέσιμο» σε Λαφαζάνη στον Καρέα: Τι ήρθες εδώ; ��α κάνεις μικροπολιτική;

«Ήρθα να βοηθήσω» - «Ωραία! Βγάλε το σακάκι και πάμε!»

Χοντρό «πέσιμο» από εξαγριωμένους κατοίκους δέχθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στον Καρέα, όπου βρέθηκε για να δει από κοντά τις προσπάθειες πυρόσβεσης του πύρινου μετώπου.

«Γίνεται αγώνας να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με σκληρή προσπάθεια. Ελπίζουμε για το καλύτερο, να σβήσει γρήγορα η φωτιά, να ησυχάσει ο κόσμος και να γλιτώσουμε μια τραγωδία» πρόλαβε να πει ο κ. Λαφαζάνης, πριν έρθει κατά πάνω του ένα έξαλλος κάτοικος της περιοχής.

«Εξηγήστε μου τι ήρθατε να κάνετε τώρα εδώ πέρα. Μικροπολιτική; Τι είναι αυτό; Είναι σωστό;» του είπε, με τον κ. Λαφαζάνη να απομακρύνεται.

«Να παραιτηθείς» του είπε ένας άλλος κάτοικος, με τον πρώτο πολίτη να του επιτίθεται ξανά: «Να παραιτηθείς, καλά σου λέει. Τι ήρθες να κάνεις;».

Στην παρατήρηση του κ. Λαφαζάνη πως «ήρθαμε για να βοηθήσουμε», του την «έπεσε» και ένας τρίτος κάτοικος: «Ναι; Ωραία! Τέρμα οι κουβέντες! Πάμε, να το κάνουμε πράξη! Βγάλε το σακάκι και πάμε!».

Ο κ. Λαφαζάνης απομακρύνθηκε κι άλλο, ενώ κάποιοι συνεργάτες του προσπαθούσαν να συνομιλήσουν με τους οργισμένους κατοίκους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top