Ν.Φίλης: ​«Χωρίς κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το μέλλον θα είν��ι σκληρό για τη χώρα»

"Η χώρα έκανε σκληρή διαπραγμάτευση και διεκδίκησε την περηφάνια της"

Ν.Φίλης: ​«Χωρίς κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το μέλλον θα είναι σκληρό για τη χώρα»

​«Σήμερα είναι μία δύσκολη ημέρα για όλους μας για τον ελληνικό λαό» ανέφερε στην έναρξη της ομιλίας του στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Όπως είπε ο ίδιος, «για πρώτη φορά η χώρα έκανε σκληρή διαπραγμάτευση και διεκδίκησε την περηφάνια της», ενώ παραδέχθηκε ότι έγιναν και λάθη.

Ο κ. Φίλης ανέφερε ότι μπροστά σε έναν συσχετισμό, αναγκάστηκε η κυβέρνηση να υποχωρήσει σε έναν επώδυνο συμβιβασμό, ωστόσο όπως εκτίμησε, το ευρωπαϊκό μήνυμα παραμένει ενεργό.

«Αυτή η Ευρώπη δεν πρόκειται να προχωρήσει, θα διαλυθεί, εάν δεν θεμελιωθεί στις αξίες της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης» υπογράμμισε και έκανε λόγο για «πραξικόπημα» που είχε στόχο να πλήξει τον ελληνικό λαό και την κυβέρνηση.

«Δεν πρέπει απόψε να ολοκληρώσουμε άθελά μας το πραξικόπημα που ξεκίνησε στις Βρυξέλλες και στόχευε στην πτώση της κυβέρνησης της Αριστεράς» υπογράμμισε ο κ. Φίλης και τόνισε: «χωρίς κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το μέλλον θα είναι σκληρό για τη χώρα, πιο σκληρό και από το μνημόνιο που φέραμε με το πιστόλι στον κρόταφο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top