Διάσκεψη των Προέδρων: Ξεκινά η συνεδρίαση στην Ολομέλεια παρά τα "γυμνάσια" της Ζωής!

Ζήτησε να ξεκινήσει αύριο στις 8 π.μ. η πρόεδρος της Βουλής

Νέα «γυμνάσια» κάνει στον πρωθυπουργό η πρόεδρος της Βουλής, καθώς στην Διάσκεψη των Προέδρων, η οποία ξεκίνησε μετά κόπων και βασάνων, η κ. Κωνσταντοπούλου πρότεινε σύμφωνα με πληροφορίες η συνεδρίαση για την συμφωνία να ξεκινήσει αύριο στις 8 το πρωί.

Τελικά, μετά και τις αντιδράσεις των εκπροσώπων άλλων κομμάτων αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, η έναρξη της Ολομέλειας ορίστηκε για τις 8.30 μμ σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι στη αντίστοιχη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων, για την συζήτηση σχετικά με τη�� εξουσιοδότηση της κυβέρνησης, την περασμένη Παρασκευή, είχε ζητήσει αρχικά να ξεκινήσει στις 6 το πρωί, για να συμβιβαστεί μετά από μεγάλες πιέσεις να ξεκινήσει ακριβώς τα μεσάνυχτα.

Η ίδια η Διάσκεψη των Πορέδρων μάλιστα βρισκόταν «στον αέρα» σχετικά με την ακριβή ώρα πραγματοποίησής της για σημαντικό χρονικό διάστημα. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργούνται υπόνοιες σε «προεδρικούς» του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στα «φιλοευρωπαϊκά» κόμματα της αντιπολίτευσης ότι η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου θα κωλυσιεργούσε και πάλι, με στόχο και αυτή η συνεδρίαση, όπως και η συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής για την εξουσιοδότηση, να ξεκινήσει μετά τα μεσάνυχτα.

Να σημειωθεί ότι έχει ήδη ζη��ήσει ονομαστική ψηφοφορία το ΚΚΕ, οπότε το σίγουρο είναι, σε κάθε περίπτωση, ότι θα είναι «μεγάλη η νύχτα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top