ΒΟΜΒΑ Ρωμανιά: «Σε λίγες μέρες παραιτούμαι από το υπουργείο»

«Δεν συμφωνώ με τα μέτρα. Δεν γνώριζε κανείς στο υπουργείο για το νομοσχέδιο»

ΒΟΜΒΑ Ρωμανιά: «Σε λίγες μέρες παραιτούμαι από το υπουργείο»

​Την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων εντός του Ιουλίου ανακοίνωσε ο Γ. Ρωμανιάς, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Για λίγες ακόμα μέρες θα είμαι Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Θα τακτοποιήσω κάποιες εκκρεμότητες και εντός του Ιουλίου θα παραιτηθώ», είπε ο κ. Ρωμανιάς, ξεκαθαρίζοντας ότι ο λόγος της παραίτησής του είναι ότι δεν συμφωνεί με τα όσα συμφώνησε ο πρωθυπουργός με τους δανειστές για τα εργασιακά και το ασφαλιστικό.

«Δεν πρόκειται να παραμείνω για να εφαρμόσω πράγματα στα οποία δεν πιστεύω. Κάποιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται», είπε και σημείωσε ότι την Τρίτη, μέσα σε διάστημα δύο ωρών πήρε τρεις διαφορετικές προτάσεις - παρεμβάσεις για το νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή.

Ακόμα, ο κ. Ρωμανιάς αποκάλυψε ότι το υπουργείο Εργασίας δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για την κατάρτιση του νομοσχεδίου που το αφορά και ούτε ρωτήθηκε ποτέ, τονίζοντας ότι ακόμα και ο αρμόδιος υπουργός Δ. Στρατούλης δεν είχε ιδέα για το τι έχει συμφωνηθεί.

Τόνισε τέλος ότι φεύγει από το υπουργείο για να προστατεύσει τον Α. Τσίπρα και άφησε αιχμές για ανθρώπους από το περιβάλλον του, οι οποίοι, όπως είπε «θα τον πάρουν στο λαιμό τους».

«Δεν πρόκειται να παραμείνω στη θέση μου, μόνο και μόνο για να παίρνω 4.750 ευρώ το μήνα», κατέληξε ο κ. Ρωμανιάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top