ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ star.gr: Αυτός είναι ο Κώδικας Δεοντολογίας που δεσμεύει τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τον είχαν υπογράψει προεκλογικά όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του

Τον Κώδικα Δεοντολογίας που δεσμεύει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να τηρήσουν τις συλλογικές αποφάσεις και τις αποφάσεις των οργάνων του κόμματος και στον οποίο δέχονται ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στο κόμμα και όχι στους ίδιους-ίδιες, αποκαλύπτει το Star. gr.

Τον Κώδικα Δεοντολογίας είχαν υπογράψει όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές προεκλογικά και σε αυτόν αναφέρεται ότι «η παραίτηση όλων των βουλευτών είναι στη διάθεση του κόμματος» και ότι «το κόμμα μπορεί να ζητήσει την παραίτηση βουλευτή, με απόφαση των κεντρικών καθοδηγητικών του οργάνων (Κεντρική Επιτροπή, Διαρκές/Έκτακτο/Τακτικό Συνέδριο)».

Αναφέρεται σε αυτόν επίσης ότι για να ζητηθεί η παραίτηση βουλευτή πρέπει να υπερψηφιστεί το αίτημα από το 50% + 1 του συνόλου των μελών του οργάνου στο οποίο συζητείται.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο τον Κώδικα Δεοντολογίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ:Κώδικας  Δεοντολογίας.docxΚώδικας Δεοντολογίας.docx

Γιάννης Ευσταθίου
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top