«Μπράβο» σε Τσίπρα από Μπακογιάννη: Προέταξε το συμφέρον της χώρας και όχι του κόμματος

«Τα μέτρα είναι σκληρά αλλά πρέπει να εφαρμοστούν»

«Μπράβο» σε Τσίπρα από Μπακογιάννη: Προέταξε το συμφέρον της χώρας και όχι του κόμματος

Τη στάση του Αλέξη Τσίπρα εξήρε ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος τόνισε ότι έστω την ύσταση ώρα προέταξε τη χώρα και όχι το κόμμα του.

«Τα τελευταία 5 χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις επέλεγαν τον εύκολο δρόμο για τις ίδιες και τον δύσκολο για τον λαό. Διαδοχικές κυβερνήσεις μας απογοήτευσαν. Ελπίζω σήμερα να μη μας απογοητεύσει και η Ευρώπη» είπε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μιλώντας στο CNN.

Όπως τόνισε ο ίδιος, «ο Αλέξης Τσίπρας μετά από πολλά λάθη, την ύστατη ώρα προέταξε τη χώρα και όχι το κόμμα του. Και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αντιλαμβάνεται ότι είναι σκληρά τα μέτρα αλλά επίσης αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να εφαρμοστούν για να προχωρήσουμε και να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη.

«Πριν μία εβδομάδα, το 40% των Ελλήνων είπε εν γνώσει του ΝΑΙ σε περισσότερη λιτότητα, προκειμένου να παραμείνουμε στο ευρώ. Το 60% των Ελλήνων που ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, δεν επιθυμεί την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρώπη, αλλά μία καλύτερη συμφωνία. Ένα Grexit θα σήμαινε την καταστροφή της Ελλάδας και θα σηματοδοτούσε παράλληλα την αρχή του ξηλώματος της ευρωζώνης, πόσo μάλλον όταν στον ορίζοντα βρίσκεται και ενα πιθανό Βrexit» κατέληξε ο κ. Μπακογιάννης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top