ΣΗΜΕΡΑ οι κρίσιμες συνεδριάσεις των ΚΟ Σ��ΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ-Τι θα γίνει με την Αριστερή Πλατφόρμα

Ξουλίδου: Δεν θα ψηφίσω τα μέτρα

ΣΗΜΕΡΑ οι κρίσιμες συνεδριάσεις των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ-Τι θα γίνει με την Αριστερή Πλατφόρμα

​Συνεδριάζει το πρωί της Τρίτης στις 09:00 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συζητήσει την κατάσταση που διαμορφώνεται στο κόμμα και την κυβέρνηση μετά την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους.

Νωρίτερα στις 08:00 συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με δύο κρίσιμα θέματα προς συζήτηση. Το πρώτο θέμα που θα κληθούν να συζητήσουν είναι η συμφωνία που επιτεύχθηκε στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες και το δεύτερο η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό του κόμματος της Κουμουνδούρου.

Άγνωστο τι θα γίνει με τους 32 βουλευτές του κόμματος που διαφοροποιήθηκαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στη ψηφοφορία της Κυριακής.

Η συνεδρίαση θα είναι κλειστή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πέραν της συζήτησης για τη συμφωνία, αναμένεται να διευκρινιστεί η στάση των βουλευτών, κυρίως της Αριστερής Πλατφόρμας, αν, δηλαδή, προτίθενται να επαναλάβουν το «παρών» ή να επιλέξουν το «όχι» ή και να απουσιάσουν ή αν θα επιλέξουν να αλλάξουν την ψήφο τους.

Στις 8:30 είναι η κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, όπου θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των βουλευτών. Την ίδια ώρα, η κυρία Ξουλίδου δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα της συμφωνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top