Απίστευτες αποκαλύψεις Χατζηνικολάου: «Άκουσα ότι συγκροτείται κόμμα της Δραχμής»

Ο σχολιαστής του κεντρικού δελτίου του Star επιτέθηκε στον Βαρουφάκη

Απίστευτες αποκαλύψεις Χατζηνικολάου: «Άκουσα ότι συγκροτείται κόμμα της Δραχμής»

Σφοδρή επίθεση στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε στο κεντρικό δελτίο του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων ότι υπήρξε «ο καλύτερος σύμμαχος του Σόιμπλε σε αυτή την διαπραγμάτευση, αφού βοήθησε τον Γερμανό ομόλογο του να δημιουργήσει την ατζέντα του Grexit».

Ο εκδότης της Real News και σχολιαστής του κεντρικού δελτίου του Star, απαντώντας στους θαυμαστές του κ.Βαρουφάκη, διευκρίνισε πως «η δημιουργική ασάφεια του πρώην υπουργού Οικονομικών κόστισε τρομακτικά πολύ στην ελληνική οικονομία. Οι οικονομικοί δείκτες καταστράφηκαν και μαζί τους οι επιχειρήσεις».

Ο κ.Χατζηνικολάου κατήγγειλε μάλιστα «ακούει...κάτι περίεργες κινήσεις από επιχειρηματικούς κύκλους, που φαίνεται ότι είχαν δέσει κόμπο ότι πάμε στο Grexit και ότι θα πάμε στη δραχμή… Είχαν δέσει κόμπο ότι με τα ευρώ που είχαν βγάλει στο εξωτερικό τα τελευταία 5 χρόνια, θα έρθουν να αγοράσουν μισοτιμής την Ελλάδα, αν βγει από την ευρωζώνη.. Και τώρα νιώθουν ότι είναι η τελευταία τους ευκαιρία να σπρώξουν την χώρα εκτός ευρωζώνης, δημιουργώντας προβλήματα στην κυβέρνηση, αποσυντονίζοντας την κοινοβουλευτική της ομάδα και κάποιοι από αυτούς στέλνουν και μηνύματα ότι θα ήταν διευθετημένοι να χρηματοδοτήσουν ένα κόμμα της δραχμής» .

Ο σχολιαστής του κεντρικού δελτίου του Star, θέλοντας να προλάβει τις αντιδράσεις, ξεκαθάρισε πάντως πως δεν αναφέρεται στους «ιδεολόγους» υπουργούς κκ Λαφαζάνη και Στρατούλη, αφήνοντας αιχμές για ανθρώπους που έχουν περάσει από την "αυλή" του Γ.Παπανδρέου .

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε και για το «έλλειμμα» δημοκρατίας, που εμφανίζεται στην Ευρώπη το τελευταίο διάστημα με αφορμή τις εξελίξεις στο ελληνικό ζήτημα.

«Η μεγάλη ηττημένη της Συνόδου Κορυφής είναι η Γερμανία. Αν παρακολουθήσει κανείς τον ξένο τύπο και τα ξένα κανάλια… οι επικρίσεις που δέχονται η κα Μέρκελ και ο κ.Σ��ιμπλε για την στάση και τον εκβιασμό που επέδειξαν απέναντι στην Ελλάδα ήταν τρομερές.Αρχίζει και γίνεται συνείδηση στους ευρωπαϊκούς λαούς ότι οι εκλογές ή τα δημοψηφίσματα δεν παίζουν κανένα ρόλο, δεν αλλάζουν το ρου της ιστορίας, δεν αλλάζουν την εξέλιξη των πραγμάτων. Οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο εφαρμόζουν αυτά που έχουν στο μυαλό τους. Η Γερμανία φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να κυριαρχήσει στην Ευρώπη για άλλη μια φορά, είναι η τρίτη φορά που το επιχειρεί... με οικονομικά όπλα» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Χατζηνικολάου.

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top