Βόμβα Καμμένου: «Σε αυτή τη συμφωνία δεν μπορώ να συμφωνήσω»

Αλλά διαβεβαίωσε και ότι θα προχωρήσει μαζί με την κυβέρνηση!

Βόμβα Καμμένου: «Σε αυτή τη συμφωνία δεν μπορώ να συμφωνήσω»

Μία δήλωση -«βόμβα» έκανε πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, δηλώνοντας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ότι «σε αυτή τη συμφωνία δεν μπορώ να συμφωνήσω», σχετικά με το αποτέλεσμα της συνόδου κορυφής της Ευρωζώνης!

Ο κ.Καμμένος περιέπλεξε πάντως την εικόνα σχετικά με τις προθέσεις του, καθώς στη συνέχεια διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει μαζί με την κυβέρνηση!

Ο υπουργός Άμυνας πρόσθεσε ότι στην κοινοβουλευτική δημοκρατία υπάρχουν διαδικασίες που θα γίνουν σεβαστές, ενώ θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ και τα όργανα του κόμματος.

Συμπλήρωσε όμως και ότι «θα προχωρήσουμε ενωμένοι προκειμένου ο ελληνικός λαός και η νόμιμη κυβέρνηση να διεκδικήσουν το δίκαιο των Ελλήνων πολιτών» και ότι υπάρχουν διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε λύση.

Κατηγόρησε ακόμη τους εταίρους ότι ήθελαν η κυβερνητική συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να σπάσει, όπως επέκρινε επίσης την ηγεσία της ΝΔ και του Ποταμιού ότι την ώρα που ο πρωθυπουργός διαπραγματευόταν εκείνοι «τα έδιναν όλα», όπως υποστήριξε, επικαλούμενος τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη και του κ. Θεοδωράκη.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τάχθηκε επίσης κατά μίας «κυβέρνησης εθνικού σκοπού».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top