Κομισιόν: Και το πόδι του να έκοβε ο Τσακαλώτος, η Γερμανία δεν θα έλεγε «ναι»!

«Δεν θα μπορούσε να υιοθετηθεί ποτέ το κείμενο Σόιμπλε για 5ετές Grexit»

Κομισιόν: Και το πόδι του να έκοβε ο Τσακαλώτος, η Γερμανία δεν θα έλεγε «ναι»!

Εξοργισμένη φαίνεται να είναι η Κομισιόν από τη σκληρή και αδιάλλακτη στάση των Γερμανών απέναντι στην Ελλάδα.

«Η Ελλάδα ήταν έτοιμη να υποχωρήσει σε όλα σήμερα, αλλά ακόμη και εάν τα έδινε η Γερμανία πάλι δεν ήταν ικανοποιημένη. Και το πόδι του να έκοβε ο Τσακαλώτος οι Γερμανοί θα έλεγαν πως δεν είναι αρκετό!» τόνισε πηγή της Κομισιόν.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαίο αξιωματούχο, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος «είναι έτοιμος να δεχθεί ό,τι χρειάζεται να γίνει» αλλά κάποιοι λένε «πως και να ψηφιστούν κάποια μέτρα, δεν είναι αρκετό».

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ ήταν πολύ συζητήσ��μος και διαπραγματευόταν σε ήπιο τόνο ωστόσο το γεγονός ότι ήταν και στην προηγούμενη ομάδα και είχε αντισταθεί σε μεταρρυθμίσεις και μέτρα «δημιουργεί κατά πολλούς πρόβλημα αξιοπιστίας».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο κ. Τσακαλώτος άρχισε να μιλάει για το πόσο έχει υποφέρει η Ελλάδα, με τον Ντάισελμπλουμ να τον καλεί να πει κάτι πιο συγκεκριμένο (!) και τους Πορτογάλους να αντιδρούν επίσης: «Οι Πορτογάλοι είπαν ότι συζητάμε για ένα πρόγραμμα που είναι μεγαλύτερο από το μοναδικό που πήραμε εμείς. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί να το δεχτούμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top