«Χοντρό» άδειασμα σε Λαφαζάνη-Ζωή από Μάρδα: Θέλουν την τραγωδία της Ελλάδας!

«Lost in Space» τους χαρακτηρίζει - «Θεωρούν εαυτούς κάτι ανάμεσα σε Λούξεμπουργκ και Γκεβάρα»

«Χοντρό» άδειασμα σε Λαφαζάνη-Ζωή από Μάρδα: Θέλουν την τραγωδία της Ελλάδας!

Σφοδρή επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τους «πέριξ αυτών που απείχαν στην ουσία από την ψηφοφορία στη Βουλή» εξεπάλυσε ο Δημήτρης Μάρδας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, σε ανάρτησή του στο facebook, κατηγορεί την πρόεδρο της Βουλής και τον υπουργό Ενέργειας ότι «θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι ανάμεσα στη Ρόζα Λούξεμπουργκ και τον Γκουεβάρα».

Παράλληλα κάνει λόγο για άγνοια του μεγέθους της καταστροφής που θα έρθει και τους κατηγορεί πως επιθυμούν την τραγωδία με πάθος!

Η ανάρτηση του κ. Μάρδα:

«Lost in space,

Το ελάχιστο που μπορεί να πεί κάποιος για την Ζωή τον Λαφαζάνη και τους πέριξ αυτών που απήχαν στην ουσία από την ψηφοφορία στη Βουλή. Γοητεύονται -τουλάχιστον- από την αίσθηση της ρήξης, που εισάγει η πρακτική τους, ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΕΕ, θεωρώντας τους εαυτούς τους κάτι ανάμεσα στη Ρόζα Λούξεμπουργκ και τον Γκουεβάρα. Η άγνοια του μέγεθους της καταστροφής τους δίνει έναν αέρα πολέμου... Απομένουν τα συνθήματα και τα τοτέμ του πολέμου για να ολοκληρωθεί η τραγωδία, που με πάθος επιθυμούν!».

mar.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top