«Τελειώνει» την Κωνσταντοπούλου ο ΣΥΡΙΖΑ από την Προεδρία της Βουλής

Στέλιος Παππάς: Έχουμε κανόνες δημοκρατίας στο κόμμα μας και θα δώσουν λύση

«Τελειώνει» την Κωνσταντοπούλου ο ΣΥΡΙΖΑ από την Προεδρία της Βουλής

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση να «τελειώσουν» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τόνισε το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ (και πατέρας του υπουργού Επικρατείας και στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά) Στέλιος Παππάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα, στην Κουμουνδούρου δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τις χθεσινές διαρροές στην ψηφοφορία.

«Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, έχουμε κανόνες δημοκρατίας στο κόμμα και θα δώσουν τη λύση» είπε ο πατέρας του υπουργού Επικρατείας, συμπληρώνοντας με νόημα: «Όταν υπάρχει μάχη, το "παρών" είναι για τους θεατές όχι για τους μαχητές». Μάλιστα, σε ερώτηση της κυρίας Ζαχαρέα για το αν αυτό αφορά και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε ο κ. Παππάς: «Εξαίρεσα κανέναν;».

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης που επίσης μίλησε στο δελτίο του STAR τόνισε πως θεωρεί δεδομένη την απομάκρυνση της κας Κωνσταντοπούλου από την προεδρία της Βουλής.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνει η κα Κωνσταντοπούλου μετά τα χθεσινά, Προσπάθησε μέχρι και να εμποδίσει τη συζήτηση χθες. Για να μπορέσει το πρόγραμμα να εφαρμοστεί, αυτό δεν μπορεί να γίνει με Πρόεδρο την κα Κωνσταντοπούλου. Δεν νομίζω ότι θα έχει την ευθυξία να παραιτηθεί. Εάν καταθέσει πρόταση μομφής ο κ. Τσίπρας, θα την υπερψηφίσουμε. Δεν κάνει για αυτή την θέση η κα Κωνσταντοπούλου» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, δεν πρόκειται την πρόταση μομφής να την καταθέσει το κόμμα του διότι «μεγάλος αριθμός των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα συσπειρωθεί και τελικά θα την καταψηφίσει».

Ο κ. Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στον Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας πως «κρύφτηκε σαν δειλός» και πως «και βαριά άρρωστος να ήταν, έπρεπε χθες το βράδυ να ήταν στη Βουλή για να υπερασπιστεί τους 5,5 μήνες πολιτικής του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top