Γεννηματά: Η χώρα έχει φθάσει σε κρίσιμη καμπή, χρειάζονται δύσκολες λύσεις

«Το Eurogroup δεν πρέπει να ολοκληρωθεί χωρίς συμφωνία»

«Για το ΠΑΣΟΚ η συμμετοχή στην Ευρώπη είναι η ασπίδα προστασίας του ελληνι��ού λαού. Στην ευρωπαϊκή πρόκληση δεν χωράει παρά μόνο θετική απάντηση» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως η χώρα έχει φθάσει σε κρίσιμη καμπή και είναι αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία και την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, για να υπογραμμίσει με στόμφο πως «το Eurogroup δεν πρέπει να ολοκληρωθεί χωρίς συμφωνία».

«Για το ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχε ποτέ το δίλημμα εντός ή εκτός ευρώ. “Όχι” στη ρήξη και στο Grexit, “ναι” στην ενεργή συμμετοχή στην καρδιά του ευρώ» πρόσθεσε η κα Γεννηματά, σημειώνοντας ότι οι κρίσιμες ώρες επιβάλλουν δύ��κολες λύσεις.

«Το δικό μας ναι δεν είναι συγχωροχάρτι. Δεν σας παραδίδουμε λευκή επιταγή. Αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στους Έλληνες τη νέα γενιά της πατρίδας μας η τύχη της χώρας μας είναι στα χέρια σας» πρόσθεσε η κα Γεννηματά και κατέληξε: «Δεν είναι τώρα η ώρα να αποτιμήσουμε τη συμφωνία, τώρα είναι η ώρα να πετύχετε τη συμφωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top