Βενιζέλος: Καταστροφέας της οικονομίας ο Βαρουφάκης

«Ο Τσίπρας απέσπασε το “όχι” του λαού και θα έρθει να το κάνει “ναι”»

Βενιζέλος: Καταστροφέας της οικονομίας ο Βαρουφάκης
Σφοδρή επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλ��ς μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τον πρώην ΥΠΟΙΚ ως «καταστροφέα της οικονομίας» και τον κατηγόρησε πως «γύρισε πέντε χρόνια πίσω την οικονομία».
Ο ίδιος, πρόσθεσε πως επί των ημερών του το χρέος μειώθηκε σε πραγματικούς όρους κατά 180 δισ. ευρώ και ευχήθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να μπορέσει να φέρει ένα μικρό ποσοστό μείωσης δημοσίου χρέους και να το προσθέσει «στην μεγάλη μείωση και αναδιάρθρωση του 2012».
Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι ετοιμάζεται να κάνει αυτό που έπρεπε να είχε κάνει εδώ και πεντέμισι μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων ανέβηκε τραγικά ο λογαριασμός, και κάλεσε τους Ευρωπαίους «να μην οδηγήσουν την Ελλάδα σε δύσκολη θέση, δίνοντας ενδεχομένως το πρόσχημα να χρησιμοποιήσει κάποιος αυτό το επιχείρημα και να επιφέρει την εθνική καταστροφή».
Παράλληλα, σημείωσε πως ο πρωθυπουργός «αφού απέσπασε το όχι του ελληνικού λαού, θα έρθει και θα πει ότι το “όχι” το μετέτρεψε σε “ναι”».
«Η αντιμνημονιακή ρητορική του μετατρέπεται τώρα σε μία πράξη παλινδρόμησης, η οποία εμείς θα θεωρήσουμε ότι είναι μία πράξη ευθύνης και μία πράξη συγγνώμης» κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top