Με νεύρα πήγε στην συνεδρίαση των ΑΝΕΛ ο Καμμένος-Δεν υπέγραψε τα μέτρα

Εξηγήσεις από την Χρυσοβελώνη- Καθησυχαστικός ο Κουίκ

Με νεύρα πήγε στην συνεδρίαση των ΑΝΕΛ ο Καμμένος-Δεν υπέγραψε τα μέτρα

​Εκνευρισμένος και με μια ώρα καθυστέρηση πήγε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μίλησε το πρωί της Παρασκευής με τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτο για τις λεπτομέρειες της πρότασης και τα δύο θέματα-αγκάθια του κόμματος -τον ΦΠΑ των νησιών και τις αμυντικές δαπάνες- ενώ ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ Τ. Κουίκ λίγο πριν την συνεδρίαση έλεγε ότι η κυβέρνηση δεν έχει εντολή ρήξης και πως η συμφωνία είναι μονόδρομος.

Νωρίτερα, διευκρινίσεις για την κίνηση του Πάνου Καμμένου να μην υπογράψει την ελληνική πρόταση που κατατέθηκε στους θεσμούς έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επισημαίνοντας ότι «δεν την υπέγραψε, γιατί ήθελε να συζητηθούν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα τα μέτρα για το ΦΠΑ στα νησιά και τις αμυντικές δαπάνες».

«Το γεγονός ότι δεν έβαλε την υπογραφή του σε μία πρόταση δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό», είπε η κα Χρυσοβελώνη στον ANT1, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε στηρίξει όλη τη διαπραγματευτική διαδικασία με κ��θε δυνατό τρόπο».

«Από εκεί και πέρα ο Πρόεδρος θα θέσει και θα αναλύσει τα δεδομένα στην ΚΟ και θα προχωρήσουμε σε απόφαση για την περαιτέρω στάση που θα κρατήσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top