Α. Τσίπρας: «Εγώ Παπαδήμος δεν γίνομαι. Ή συνεχίζουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί»

Καταχειροκροτούμενος μπήκε στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

​Με παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό, ο οποίος προσήλθε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για να ενημερωθεί για τις ελληνικές προτάσεις που κατέθεσε η κυβέρνηση στο Eurogroup.

Ο Α. Τσίπρας τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ότι η εντολή που πήρε η κυβέρνηση δεν ήταν εντολή για να βγει η χώρα από την Ευρωζώνη και σημείωσε ότι βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμες στιγμές.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί ενωμένη και συμπαγής μπροστά σε αυτές τις κρίσιμες αποφάσεις. εγώ δεν πρόκειται να γίνει νέος Παπαδήμος. Εδώ που ήρθαμε, ήρθαμε όλοι μαζί. Ή συνεχίζουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί», είπε ο πρωθυπουργός και καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές του κόμματός του.

Μετά την ομιλία του κ. Τσίπρα, τον λόγο πήρε ο υπουργός Οικονομικών, Ε. Τσακαλώτος, ο οποίος και ενημέρωσε λεπτομερώς για την πρόταση που ενέκρινε το βράδυ της Πέμπτης το Κυβερνητικό Συμβούλιο και εστάλη στους θεσμούς.