Α. Τσίπρας: «Εγώ Παπαδήμος δεν γίνομαι. Ή συνεχίζουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί»

Καταχειροκροτούμενος μπήκε στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Α. Τσίπρας: «Εγώ Παπαδήμος δεν γίνομαι. Ή συνεχίζουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί»

​Με παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό, ο οποίος προσήλθε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για να ενημερωθεί για τις ελληνικές προτάσεις που κατέθεσε η κυβέρνηση στο Eurogroup.

Ο Α. Τσίπρας τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ότι η εντολή που πήρε η κυβέρνηση δεν ήταν εντολή για να βγει η χώρα από την Ευρωζώνη και σημείωσε ότι βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμες στιγμές.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί ενωμένη και συμπαγής μπροστά σε αυτές τις κρίσιμες αποφάσεις. εγώ δεν πρόκειται να γίνει νέος Παπαδήμος. Εδώ που ήρθαμε, ήρθαμε όλοι μαζί. Ή συνεχίζουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί», είπε ο πρωθυπουργός και καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές του κόμματός του.

Μετά την ομιλία του κ. Τσίπρα, τον λόγο πήρε ο υπουργός Οικονομικών, Ε. Τσακαλώτος, ο οποίος και ενημέρωσε λεπτομερώς για την πρόταση που ενέκρινε το βράδυ της Πέμπτης το Κυβερνητικό Συμβούλιο και εστάλη στους θεσμούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top