Bild: Ο Τσίπρας βάζει στην κυβέρνηση τον Θεοδωράκη–Διαψεύδει το ΠΟΤΑΜΙ στο star.gr

Δείτε το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας

Bild: Ο Τσίπρας βάζει στην κυβέρνηση τον Θεοδωράκη–Διαψεύδει το ΠΟΤΑΜΙ στο star.gr

​Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild που λέει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα βάλει στην κυβέρνηση τον Σταύρο Θεοδωράκη για να αποφύγει το Grexit, διέψευσε το Ποτάμι στο star.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που «ποζάρει» ως πρώτο θέμα στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας της εφημερίδας, υπάρχει πιθανότητα να διαλυθεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να αποχωρήσει το κόμμα του Πάνου Καμμένου και στην θέση του να μπει το Ποτάμι, που είναι φιλοευρωπαϊκό κόμμα, ή να υπάρξει μεγάλος συνασπισμός.

«Οι καθοριστικές στιγμές στην Ελλάδα μπορούν να οδηγήσουν και σε πρόβλημα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και την ίδια στιγμή να δουν το μικρό κόμμα που συγκυβερνά να φεύγει», αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, εκτιμώντας ότι τα σκληρά μέτρα και οι μεταρρυθμίσεις της νέας συμφωνίας δεν θα περάσουν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξουν οι επαφές του Σταύρου Θεοδωράκη στις Βρυξέλλες όπου θα συναντήσει (σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Μαργαρίτη Σχοινά) τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζ.Κ. Γιουνκέρ και πιθανότατα είτε τον Γάλλο πρόεδρο, Φ. Ολάντ, είτε τον υπουργό οικονομικών της Γαλλίας, Μ. Σαπέν.

Η Bild αναφέρεται στο συνέδριο των πολιτικών αρχηγών και στις επαφές της κυβέρνησης και συγκεκριμένα του κ.Τσίπρα με τους αρχηγούς κομμά��ων της αντιπολίτευσης, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει σύμπνοια.

Ωστόσο, το ΠΟΤΑΜΙ διέψευσε στο star.gr το παραπάνω δημοσίευμα.

Ακολούθησε σχόλιο του κόμματος που έλεγε χαρακτηριστικά: «Ξαναζεσταμένα σενάρια σερβίρουν μερικές φορές στην Ευρώπη. Ας σοβαρευτούμε. Το Ποτάμι δε θα μπει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να αποφύγει η χώρα την καταστροφή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top