Τζίφος το νέο,ότι βρήκε νέα δουλειά ο Βαρουφάκης:Μ'ένα tweet και λίγο searching βγήκε η αλήθεια

Διαβάστε το παρασκήνιο

Τζίφος το νέο,ότι βρήκε νέα δουλειά ο Βαρουφάκης:Μ

​Μεγάλο… σούσουρο έγινε την Τετάρτη με την είδηση, ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης πριν καλά καλά προλάβει να μαζέψει τα μπογαλάκια του από την Καραγεώργη Σερβίας είχε ήδη βρει τη νέα του δουλειά!

Οι φήμες έλεγαν πως ο πρώην υπουργός Οικονομικών είχε ξεκινήσει συνεργασία με τη διεθνή ιστοσελίδα άρθρων γνώμης Project Syndicate! Μετά από εκατοντάδες σχόλια στα social media και πολλές αναπαραγωγές της είδησης, ο κύριος Βαρουφάκης με ένα tweet αποκάλυψε την … αλήθεια, λέγοντας ότι γράφει τζάμπα στην συγκεκριμένη σελίδα εδω και καιρό!

«Τζίφος η "είδηση" ότι "βρήκα δουλειά στο Project Syndicate". Εκεί γράφω καιρό τώρα. Εντελώς δωρεάν» έγραψε στο twitter ο κ.Βαρουφάκης, απογοητεύοντας όσους έσπευσαν να βγάλουν χολή εναντίον του!!!

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο πρώην υπουργός εξαπέλυσε νέα επίθεση στους δημοσιογράφους, κατηγορώντας τους ότι …..μπουκάρουν ακόμη και στην αυλή του (για ένα πλάνο του, για μια δήλωση του), παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει φύγει από το υπουργείο Οικονομικών!

giannis-varoufakis.jpg

Το star.gr πάντως...κάνοντας λίγο searching, όπως θα έλεγε και ο Γιάνης, στην Project Syndicate, βρήκε πρώτον, ότι για την ιστοσελίδα ο κύριος Βαρουφάκης είναι ακόμη ….υπουργός Οικονομικών, αφού ο ιστότοπος δεν έχει ανανεώσει την ιδιότητα του και δεύτερον, ότι υπάρχουν καταχωρημένα άρθρα του υπουργού από τον... Μάρτιο του 2015!!! Με λίγα λόγια, όντως ο πρώην υπουργός γράφει εκεί καιρό!

minister.jpg

pepa.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top