Βουλευτές από το κόμμα της Μέρκελ μαζεύουν υπογραφές κατά της Ελλάδας

Αντιδρούν σε ένα τρίτο πακέτο στήριξης υπέρ της χώρας μας

Βουλευτές από το κόμμα της Μέρκελ μαζεύουν υπογραφές κατά της Ελλάδας

Σκούρα τα πράγματα για την Άνγκελα Μέρκελ, αφού πέρα από τις δύσκολες διαπραγματεύσεις που έχει για την Ελλάδα, έχει να αντιμετωπίσει και εσωκομματικές αντιδράσεις, κατά της χώρας μας.

Περισσότεροι από 100 βουλευτές του κόμματος της Μέρκελ έχουν μαζέψει υπογραφές με σκοπό να αντιταχθούν στην καγκελάριο, αν φέρει στην Bundestag τρίτο πακέτο στήριξης υπέρ της Ελλάδας, σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου.

Το άρθρο αναφέρει πως αυτή η εξέλιξη δένει τα χέρια της Γερμανίδας καγκελαρίου ως προς το κούρεμα του ελληνικού χρέους, το οποίο είναι ένα από το βασικά αιτήματα της χώρας μας.

Οι α��αλυτές αναφέρουν πως περίπου 100 ήταν οι βουλευτές που είχαν ταχθεί εναντίον της παράτασης του ελληνικού προγράμματος, τον προηγούμενο Φεβρουάριο, χωρίς να είναι ακριβής ο αριθμός των βουλευτών που έχουν υπογράψει κατά της Ελλάδας μας.

Προς το παρόν η Bundestag είναι κλειστή για τις θερινές διακοπές μέχρι νεωτέρας, καθώς θα ανοίξει εκτάκτως μόνο για να ψηφίσει το νέο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα, εάν και εφόσον αυτό συμφωνηθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top