Ο διάλογος Τσίπρα-Θεοδωράκη μπροστά στις κάμερες

Τσίπρας: Εξεδήλωσα τη διαθεσιμότητα να ενημερώσω όλους τους πολιτικούς αρχηγούς

«Εξεδήλωσα τη διαθεσιμότητα να ενημερώσω όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, ανταποκρίθηκες άμεσα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Σταύρο Θεοδωράκη στο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες πριν ξεκινήσει η συνάντησήτους.

«Με τη Φώφη τηλεφωνηθήκαμε το πρωί και θα έχουμε και αύριο τηλεφωνική επικοινωνία. Αν χρειαστεί θα είμαι στη διάθεση της να την ενημερώσω. Όπως και τον Πρόεδρο της ΝΔ. Και νομίζω ότι αυτό που απαιτείται ετούτη την ώρα να έχουμε όλοι πλήρη γνώση των πραγματικών δεδομένων» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Οι στιγμές είναι κρίσιμες και η έγκυρη πληροφόρηση, τουλάχιστον στις πολιτικές δυνάμεις, -κατά τη γνώμη μου- είναι απαραίτητη για να μην δημιουργούνται ούτε ασάφειες, ούτε παρεξηγήσεις. Από εκεί και πέρα κινούμαστε στο πλαίσιο αυτών που συμφωνήσαμε προχθές και οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες».

Ο κ. Θεοδωράκης από την πλευρά του τόνισε: «Νομίζω ότι ήταν σημαντικό να υπάρχει μια συζήτηση και μια επαφή και ως ένα συνεχές μήνυμα στο εξωτερικό, ότι υπάρχει εθνική συνεννόηση και υπάρχει εθνι��ή γραμμή».

«Και βέβαια και ένα μήνυμα στο εσωτερικό γιατί ο κόσμος παραμένει πολύ αναστατωμένος, του έχουν έρθει όλα πολύ ξαφνικά. Ανεξάρτητα από το τι έχει ψηφίσει, λέει "ας βρούμε επιτέλους μια λύση". Και να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος» κατέληξε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top