Π. Μοσκοβισί: «Η πόρτα είναι ανοιχτή. Να μην γυρίσουμε την πλάτη στην Ελλάδα»

«Περιμένουμε συγκεκριμένες προτάσεις μεταρρυθμίσεων»

​Μπορεί η Ελλάδα να πήρε τελεσίγραφο πέντε ημερών για να φέρει συγκεκριμένες προτ��σεις, ώστε να εγκριθεί το αίτημα για τρίτο πακέτο διάσωσης της χώρας, όμως ο Γάλλος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Π. Μοσκοβισί με νέες του δηλώσεις σήμερα επιμένει να δίνει ένα τόνο αισιοδοξίας, επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει να υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα.

«Η πόρτα της Κομισιόν παραμένει ανοιχτή για να βρεθεί μια λύση. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε συγκεκριμένες προτάσεις μεταρρυθμίσεων από την Ελλάδα. Συνεχίζω να λέω πως είναι δυνατή μια συμφωνία – είναι απαραίτητη. Πρέπει να αποφευχθεί το Grexit», είπε ο κ. Μοσκοβισί, διευκρινίζοντας όμως ότι όλα εξαρτώνται από την Ελλάδα.

«Η μπάλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο γήπεδο ��ης Ελλάδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η παραμονή στην Ευρωζώνη προϋποθέτει ευθύνη, αλλά και αλληλεγγύη. Αν επιτευχθεί συμφωνία, η ΕΕ θα προσφέρει βοήθεια στην Ελλάδα για την ανάσχεση της τωρινής κατάστασης», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top