Το είπε και αυτό ο Γ. Βαρουφάκης: «Είναι πάντα ανακούφιση να ξεφορτώνεσαι το ΥΠΟΙΚ»

Αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του στο υπουργείο, βγάζοντας selfies

Το είπε και αυτό ο Γ. Βαρουφάκης: «Είναι πάντα ανακούφιση να ξεφορτώνεσαι το ΥΠΟΙΚ»

​Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Διότι μπορεί μετά την παραίτησή του να εμφανίστηκε κάπως προβληματισμένος και στεναχωρημένος, όμως σε δηλώσεις του στο SkyNews δήλωσε… «ανακουφισμένος» που έφυγε.

«Πάντα είναι μεγάλη ανακούφιση να ξεφορτώνεσαι το υπουργείο Οικονομικών. Είναι μεγάλο βάρος στη συνείδηση και στις πλάτες κάποιου. Ρωτήστε όσους υπουργούς θέλετε», είπε ο κ. Βαρουφάκης, αιφνιδιάζοντας τους δημοσιογράφους με την ειλικρίνειά του, ενώ αρνήθηκε ότι θυσιάστηκε για τη διαπραγμάτευση.

«Δεν θυσιάστηκα, έτσι είναι η πολιτική. Δεν υπάρχουν πρόβατα που θυσιάζονται», είπε, ενώ σε ερώτηση για το αν έπρεπε να αποχωρήσετε για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις σε ενωτικό κλίμα, εκείνος απάντησε: «το είπατε πολύ καλά, δε θα σχολιάσω κάτι».

Όσο για το τι θα έκανε μετά από την αποχώρησή του από το υπουργείο;

«Μία ημέρα ξεκούρασης και μετά πίσω στην δουλειά γιατί είμαι βουλευτής. Θα δίνω συμβουλές αναπόφευκτα πάντως», απάντησε.

Το BBC πάλι κατέγραψε τον πρώην υπουργό Οικονομικών την ώρα που αποχαιρετούσε τους συνεργάτες του και τους υπαλλήλους του υπουργείου.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που τον ευχαριστούσαν για τον τρόπο που ενήργησε στο υπουργείο, ενώ ο Γ. Βαρουφάκης έβγαλε αρκετές selfie και με υπαλλήλους που ήθελαν ένα… ενθύμιο από εκείνον.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top