Καμμένος: Ο λαός απέδειξε ότι δεν τρομοκρατείται-Επίθεση σε ΝΔ, ΜΜΕ και Σουλτς

"Σήμερα είναι πολύ σημαντική μέρα για την Ελλάδα και την Ευρώπη"

Καμμένος: Ο λαός απέδειξε ότι δεν τρομοκρατείται-Επίθεση σε ΝΔ, ΜΜΕ και Σουλτς

​«Σήμερα είναι πολύ σημαντική μέρα για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Σήμερα μπαίνει τέλος στην εποχή της μεταπολίτευσης» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας το τελικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Ο κ.Καμμένος αφού εξαπέλυσε επίθεση στα ΜΜΕ για «εκφοβισμό και τρομοκρατία», κατηγόρησε την ΝΔ ότι με τις προτροπές της έκλεισαν οι ελληνικές τράπε��ες

«Ο λαός απέδειξε ότι δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται, δεν τρομοκρατείται» τόνισε ο κ.Καμμένος, εξαπολύοντας προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

«Ο λαός είπε ΟΧΙ στον εκβιασμό και ΝΑΙ στην Ευρώπη της δημοκρατίας. Σήμερα τελειώσαμε με την κακή νοοτροπία του χθες» πρόσθεσε.
«Δεν κρατάμε κακίες σε κανέναν . Θέλουμε μαζί μας το σύνολο του ελληνικού λαού. Δεν είμαστε αντιευρωπαϊκοί» είπε ο κ.Καμμένος, τονίζοντας ότι «θα επιδιώκουμε να βρούμε μια λύση που δεν θα εξαθλιώνει τους Έλληνες».
Ο κ.Καμμένος απευθύνθηκε στους ξένους δημοσιογράφους και στους λαούς των Ευρωπαίων, λέγοντας πως αυτά που ζητούν οι εταίροι από την Ελλάδα είναι αντίθετα από αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top