«Κράξιμο» στον Βαρουφάκη από πολίτη στο Παλαιό Φάληρο!

Αυτός είναι ο λιτός βίος; Έλα να πάμε στις ουρές στις τράπεζες» του είπε.

Φραστική επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε πολίτης στο Παλαιό Φάληρο, λίγη ώρα αφού ψήφισε σε εκλογικό τμήμα της περιοχής ο υπουργός Οικονομικών, συνοδευόμενος από τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το newsit.gr ο συγκεκριμένος πολίτης άρχισε να ακολουθεί τον κ. Βαρουφάκη και να του φωνάζει: «‘Εχετε βγάλει τα λεφτά στο εξωτερικό; Αυτός είναι ο λιτός βίος; Θέλετε να πάμε πιο κάτω στην Alpa Bank να δείτε τι γίνεται με τις ουρές;».

Ο υπουργός Οικονομικών φάνηκε να εκνευρίζεται κάποια στιγμή και να του απαντά «ναι, αυτός που βλέπεις είναι ο λιτός βίος» και να ζητά εξηγήσεις από τον πολίτη, ζητώντας να του πει πως λέγεται. «Δημήτρης λέγομαι» ήταν η απάντηση του πολίτη που επέμεινε να δει ο υπουργός την ουρά στις τράπεζες. «Είμαι εξαγριωμένος, είμαι αγανακτισμένος, πάμε στην τράπεζα να δείτε τις ουρές» πρόσθεσε.

«Είμαστε η μόνη κυβέρνηση που σου δώσαμε τη δυνατότητα να μας καταψηφίσεις» ανταπάντησε ο Γ. Βαρουφάκης και αποχώρησε,

Ο πολίτης συνέχισε πάντως να λέει στον υπουργό Οικονομικών ενώ έφευγε: «Εγώ ψήφισα ναι και κοιτάξτε πως θα το αξιοποιήσετε».

Προηγουμένως ο κ. Βαρουφάκης είχε διάλογο στον δρόμο με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη (ο οποίος πρόσκειται στη ΝΔ), σε ευγενικό μεν πλαίσιο, αλλά με τον δήμαρχο της περ��οχής να του επισημαίνει: «Προσέξτε να μην διχάσετε τον ελληνικό λαό».