«Φ��ρμάκι» Βενιζέλου: Ο Τσίπρας διακρίνει το φτύσιμο από τη βροχή;

«Δίχασε την κοινωνία και έχασε κάθε πιθανό σύμμαχο στην Ευρώπη»

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος σε άρθρο του στην σελίδα του στο διαδίκτυο αναρωτιέται εάν μπορεί «να διακρίνει το φτύσιμο από τη βροχή».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον πρωθυπουργό -μεταξύ άλλων- πως δίχασε την ελληνική κοινωνία, αλλοίωσε το ψηφοδέλτιο, έχασε κάθε πιθανό σύμμαχο, άφησε τη χώρα ακάλυπτη και οδήγησε το κράτος «σε αδυναμία καταβολής συντάξεων και τους συνταξιούχους στις εξευτελιστικές ουρές των ΑΤΜ».

Ο κ. Βενιζέλος κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι θέλει να εμφανιστεί ως εκπρόσωπος του «Όχι» αντί να είναι εκπρόσωπος όλου του έθνους, ενώ τονίζει πως το παράδοξο είναι ότι «το “όχι” οδηγε�� σε συμφωνία επί τη βάσει προφανώς των κειμένων που θα έχουν απορριφθεί στο δημοψήφισμα, αλλά με τα οποία είχε συμφωνήσει ενυπογράφως ο ίδιος κατά 90%!».

«Μαθαίνουμε τώρα ότι ο εκφραστής της μιας από τις δυο γραμμές που κρίνονται στο δημοψήφισμα είναι παίκτης και διαιτητής ταυτοχρόνως! Ότι διεκδικεί και το ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας! Ότι δεν είναι Πρωθυπουργός παντός καιρού, αλλά απλώς ο μετεωρολόγος που βλέπει τον καιρό και μας τον λέει! Ελπίζω να μπορεί να διακρίνει το φτύσιμο από την βροχή» καταλήγει ο κ. Βενιζέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top