ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ Δαβάκη – Φλαμπουράρη στη Βουλή: «Είσαι ντενεκές. Ηλίθιε»!

Άναψαν τα αίματα στην ψηφοφορία για το δημοψήφισμα

​Άγριος καυγάς ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Α. Δαβάκη και τον υπουργό Επικρατείας, Α. Φλαμπουράρη, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για το δημοψήφισμα.

Μάλιστα ήταν τέτοια η ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες, που ο βουλευτής της ΝΔ, δεν δίστασε να αποκαλέσει τον κ. Φλαμπουράρη, «ντενεκέ» και «ηλίθιο».

Όλα ξεκίνησαν μετά από την ολοκλήρωση της ομιλίας του Ε. Βενιζέλου, όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την προσφιλή της τακτική θέλησε και πάλι να σχολιάσει τα όσα είπε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τότε λοιπόν, αρκετοί βουλευτές της αντιπολίτευσης, άρχισαν να χτυπούν τα έδρανα και ο κ. Φλαμπουράρης επιχείρησε να υπερασπιστεί την Πρόεδρο της Βουλής, κάνοντας έξαλλο τον κ. Δαβάκη.

Ο διάλογος των δύο ανδρών είναι αποκαλυπτικός:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (Υπουργός Επικρατείας): (Δεν ακούστηκε)
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΑΒΑΚΗΣ: Σέβομαι τα χρόνια σου. Σέβομαι την ηλικία σου. Αλλιώς θα σου έλεγα αυτά που σου αξίζουν. Δεν σέβεσαι την ηλικία σου; Σε εμένα θα μιλάς καλύτερα! Ηλίθιε!
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ζωή Κωνσταντοπούλου): Κύριε Δαβάκη, σταματήστε.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΑΒΑΚΗΣ: Είσαι απαράδεκτος. Να είσαι ευπρεπέστερος και σοβαρότερος. Είσαι στη Βουλή την Ελλήνων.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ζωή Κωνσταντοπούλου): Κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που αποχωρείτε, αποχωρήστε εάν θέλετε με τακτικό τρόπο και μην παραβιάζετε τη διαδικασία.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΑΒΑΚΗΣ: Άντε μπράβο! Ντενεκέ!
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ζωή Κωνσταντοπούλου): Κύριε Δαβάκη, θα με αναγκάσετε να λάβω μέτρα και δεν το θέλω.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΑΒΑΚΗΣ: Μα, δεν ακούσατε, κυρία πρόεδρε. Να μου μιλάει εμένα για γήπεδο.

Έπειτα από αυτό το επεισόδιο, ο βουλευτής της ΝΔ, επικοινώνησε με τους δημοσιογράφους και τους είπε ότι ο ίδιος απάντησε σε προκλήσεις του υπουργού Επικρατείας.

Όπως υποστήριξε μάλιστα, ο κ. Φλαμπουράρης του είπε ότι «η ΝΔ έχει μετατρέψει τη Βουλή σε γήπεδο» και του έκανε μια απαξιωτική χειρονομία, εννοώντας «άντε φύγε από εδώ» και αυτό ήταν που τον εξόργισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top