Του... δημοψηφίσματος έγινε στο Star με Βούλτεψη και Μπαλάφα –ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα και αιχμές για την Κωνσταντοπούλου!

Του... δημοψηφίσματος έγινε στο Star με Βούλτεψη και Μπαλάφα –ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που ο κόσμος καίγεται …ξεροσταλιάζοντας έξω από ΑΤΜ, τράπεζες βενζινάδικα και σούπερ μάρκετ, και οι εταίροι κλείνουν τους διαύλους επικοινωνίας μέχρι να πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Γ.Μπαλάφας υποστηρίζει ότι «χρειαζόμαστε ψυχραιμία και ηρεμία»!

Ο κ.Μπαλάφας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star, διαβεβαίωσε πως σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι σεβαστό και κατηγόρησε τους εταίρους για άρνηση όσον αφορά την συνέχιση των διαπραγματεύσεων.

«Επιμένουμε να πάμε στο δημοψήφισμα και ο λαός να πει ΟΧΙ» τόνισε προκαλώντας την αντίδραση της Σοφίας Βούλτεψη .

Η βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε για ψεύδη τον σύριζα, τονίζοντας ότι ήταν "προμελετημένο το έγκλημα" να οδηγήσουν την χώρα εκτός ευρώ.

«Δεν έπρεπε να τεθεί το δημοψήφισμα, αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, θα πάμε να πούμε ναι» συνέχισε η κα Βούλτεψη, με τον κ.Μπαλάφα να κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για "κινδυνολογία, καταστροφολογία και διασπορά φόβου και τρόμου".

«Δείτε που στείλατε τον κόσμο στις ουρές και στα ράφια…. Η καταστροφή είναι έξω στο δρόμο» του είπε η κα Βούλτεψη, με τ��ν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά την παρέμβαση του παρουσιαστή Π.Στάθη .

«Σας παρακαλώ μαζέψτε την» είπε ο κ.Μπαλάφας.

«Εσείς έχετε... άλλη κυρία να μαζέψετε, ως αντιπρόεδρος της Βουλής που είστε!» του ανταπάντησε, εννοώντας την ... Ζωή Κωνσταντοπούλου!

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top