ΝΔ: στην κυβέρνηση έκαναν την χώρα Αφρική και «όλο συσκέπτονται»

«Σταματήστε να συσκέπτεστε γιατί κάθε φορά συμβαίνει κάτι κακό»

Ειρωνικά σχολίασε η ΝΔ με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Κ. Καραγκούνη τις πολιτικές εξελίξεις και τα διαρροές από την Κυβέρνηση για συσκέψεις.

Ο κ. Καραγκούνης δήλωσε συγκεκριμένα:

"Πληροφορούμαστε ότι στο Μέγαρο Μαξίμου συνεχώς συσκέπτονται. Άφησαν τους Έλληνες χωρίς λεφτά στο εσωτερικό. Οι σημερινές εικόνες από τον σκόπιμο βασανισμό των συνταξιούχων παραπέμπουν σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής. Άφησαν τους Έλληνες χωρίς λεφτά στο Εξωτερικό. Φτάσαμε στον σημείο ιδιώτες να φροντίζουν να τους βοηθήσουν για να επιστρέψουν πίσω.

Το κράτος του κ. Τσίπρα απλώς οργανώνει καινούριους διορισμούς. Στο εσωτερικό τα νοσοκομεία εκπέμπουν κραυγή αγωνίας. Στο εξωτερικό κατέστησαν από χθες και επισήμως τη χώρα συνώνυμο της αφερεγγυότητας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Πάντως, μας ανακοινώνουν ότι συσκέπτονται. Απευθύνω, λοιπόν, θερμή παράκληση. Σταματήστε να συσκέπτεστε, διότι κάθε φορά που το κάνετε, συμβαίνει ακόμα κάτι κακό.

Ο κόσμος τρομάζει μήπως του βγει μια νέα ανακοίνωση, ίσως τη περαιτέρω μείωση των ελαχίστων που δίνουν οι τράπεζες, ίσως κάτι άλλο τερατώδες, στα οποία μας έχουν πλέον συνηθίσει".
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top