Όταν δεν έχει επιχειρήματα: Αισχρή επίθεση της Μακρή στον Παπαδόπουλο!

Είπε πως είναι τιμή της να είναι «κλώνος» της Κωνσταντοπούλου!

​Εμπρός στη γραμμή που χάραξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου! Αυτό φαίνεται να ακολουθεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Μακρή και παίρνοντας την σκυτάλη από την αήθη επίθεση της Προέδρου της Βουλής, στη Σία Κοσιώνη, με υπονοούμενα στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Κ. Μπακογιάννη, σειρά πήρε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εξαπέλυσε αισχρή επίθεση στον πρώην εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ, Α. Παπαδόπουλο και σύντροφο της κόρης της Ντ. Μπακογιάννη, Αλεξία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ραχήλ Μακρή από το πουθενά άρχισε να ρίχνει τα πυρά της εναντίον του Α. Παπαδόπουλου λέγοντας:

«Εσείς όπως γνωρίζω, όλες οι καταθέσεις της οικογένειάς σας βρίσκονται στο εξωτερικό και μάλιστα αφορολόγητες. Και όταν τα βρίσκουν και τα τσιμπάνε στο Πόθεν Έσχες πηγαίνετε στους δικαστές και βγάζετε βουλεύματα. Επομένως, λοιπόν, δεν έχετε να ανησυχείτε για κάτι, ούτε να κόπτεστε τώρα για τον πολίτη και τις ουρές -δεν έχετε κάτσει ποτέ σε ουρά».

Όπως ήταν φυσικό η κουβέντα ξέφυγε εντελώς, με τον Α. Παπαδόπουλο να περνά στην αντεπίθεση και να κάνει λόγο για «πολιτικά σκουπίδια».

Ο διάλογος που ακολούθησε είναι ο εξής:

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σε μένα μιλήσατε;
ΜΑΚΡΗ: Σε σας ακριβώς! Για τις καταθέσεις της οικογενείας σας η οποία ζει εις βάρος του ελληνικού λαού επί δεκαετίες.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ποια είναι η οικογένειά μου; Συγνώμη κ. Παπαδάκη, τι λέει αυτό το νούμερο; Τι λέει αυτό το νούμερο; Τι είναι αυτά που λέτε;
ΜΑΚΡΗ: Είναι τιμή μου να με αποκαλείς νούμερο εσύ.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ακούσατε τι είπε αυτό το νούμερο;
ΜΑΚΡΗ: Να μου καταθέσεις μήνυση.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Τι να καταθέσω μήνυση σε σένα; Ακούστε τι είπε! Ποια είναι η οικογένειά μου βρε νούμερο; Ξέ��εις ποια είναι η οικογένειά μου; Ξέρεις ποια είναι η οικογένειά μου; Ντροπή σου! Ξεφτιλισμένη! Ξεφτιλισμένη! Σε ψηφίζουν άνθρωποι. Ακούστε άνθρωπο που την έστειλε ο κόσμος στη Βουλή!
ΜΑΚΡΗ: Τη δική σου οικογένεια έστειλε ο λαός στη Βουλή επί δεκαετίες και είδαμε τα αποτελέσματα!
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Είστε φασίστρια! Ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε! Ξέρεις πολύ καλά τι είναι ο φασισμός!
ΜΑΚΡΗ: Αν μιλάμε για φασισμό δείτε σε έναν καθρέφτη τον εαυτό σας!
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Θα μιλήσεις εσύ για την οικογένειά μου; Άθλια! Άθλιο υποκείμενο! Πολιτικό σκουπίδι! Ξέρεις ποια είναι η οικογένειά μου; Σκουπίδι! Ε, πολιτικό σκουπίδι! Σε μαζεύουν τα κανάλια... Δεν ντρέπεσαι να προσβάλεις ανθρώπους που δεν τους ξέρεις; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Σούργελο! Ε, σούργελο! Κάθαρμα! Ε, κάθαρμα! Εγώ δεν κάθομαι με αυτό το σούργελο!

Τότε ήταν λοιπόν που προσπάθησε ο Α. Παπαδόπουλος να φύγει από το πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, όμως η Ραχήλ Μακρή δεν σταμάτησε να τον προκαλεί.

ΜΑΚΡΗ: Μην κάθεσαι! Στο καλό! Πήγαινε ��α φας τα χρήματα της οικογένειάς σου! Οι καταθέσεις σου είναι στο εξωτερικό.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν ντρέπεσαι! Προσωπικές επιθέσεις! Κλώνος της Κωνσταντοπούλου!
ΜΑΚΡΗ: Είναι τιμή να είσαι κλώνος της Κωνσταντοπούλου!
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σκουπίδι!

Τελικά ο Γ. Παπαδάκης πέρασε σε διαφημίσεις και Μακρή και Παπαδόπουλος παρέμειναν στη θέση τους χωρίς να ανταλλάσσουν κουβέντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top