Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Το δημοψήφισμα δεν πρόκειται να ακυρωθεί»

Παράλληλα, η Πρόεδρος της Βουλής κατήγγειλε και τα πλαστά προφίλ της που κυκλοφορούν στα social media

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Το δημοψήφισμα δεν πρόκειται να ακυρωθεί»

​Σε όσους όπως είπε «λυσσομανούν να παρέμβουν σε ένα ψηφισμένο δημοψήφισμα» απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Πρόεδρος της Βουλής ξεκαθάρισε πως «από την στιγμή που η Βουλή ψήφισε για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, δεν υπάρχει συνταγματική διαδικασία ώστε να ακυρωθεί», και πρόσθεσε:

«Να λείπουν λοιπόν, οι εκ του πονηρού παρεμβάσεις, η τρομοκρατία, η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση. Να λείπουν και οι δηλώσεις που στην πραγματικότητα δεν υπηρετούν το ευρωπαϊκό κεκτημένο, την Ευρώπη της Δημοκρατίας αλλά βοηθούν στη διολίσθηση της Ευρώπης σε καθεστώς έλλειψης σεβασμού».

Τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε και τα πλαστά προφίλ της που κυκλοφορούν στα social media, λέγοντας ότι έχουν δημιουργηθεί στο… «πλαίσιο της προπαγνάδας».

Γι΄αυτό και γνωστοποίησε πως στο Twitter υπάρχει προφίλ, που επιγράφεται «Πρόεδρος της Βουλής» το οποίο δεν αποτελεί δικό της λογαριασμό και στο Facebook ένα δεύτερο, που φέρει το όνομά της και το οποίο είναι επίσης πλαστό.Μάλιστα - όπως είπε η πρόεδρος - σε αυτό έχει αναρτηθεί φωτογραφία του δικτάτορα Μεταξά με φωτογραφία του «Όχι». Πρόσθεσε πως δεν είπε κανένας δικτάτορας το «Όχι», αλλά ο ελληνικός λαός, ο οποίος θα ξαναπεί το «όχι» και τώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top