Παππάς: Κανονικά το δημοψήφισμα, δεν αλλάζει το «όχι» του ο Τσίπρας

«Ορισμένα κέντρα ονειρεύονται ότι η κυβέρνηση θα κάνει πίσω. Άκουσον-άκουσον!»

Το μήνυμα ότι το δημοψήφισμα θα γίνει κανονικά και ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μετακινηθεί από το «όχι» έστειλε ο Νίκος Παππάς από τη Βουλή.

«Η κυβέρνηση επιμένει να ζητά από τον ελληνικό λαό ένα δυνατό “όχι” την Κυριακή. Δυνατό “όχι” και επιστροφή στις διαπραγματεύσεις για μια καλή συμφωνία για τον λαό την επόμενη εβδομάδα» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

Ο κ. Παππάς δήλωσε πως ορισμένα κέντρα «ονειρεύονται ότι θα μπορούσε αυτή την στιγμή η ελληνική κυβέρνηση στην βάση των διαρροών να πει ότι σταματά το δημοψήφισμα ή άκουσον άκουσον ότι ο Πρωθυπουργός θα κάνει μεταστροφή και θα υποστηρίξει το 'ναι'». «Συνιστώ ψυχραιμία και μην εκτίθενται στην προσπάθεια κατατρομοκράτησης του λαού» πρόσθεσε.

Ο υπουργός Επικρατείας διαβεβαίωσε πως το δημοψήφισμα θα γίνει κανονικά και πρόσθεσε: «Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο. Η Ελλάδα εργάζεται άοκνα για μια λύση με σταθερά θεμέλια που θα χειραφετεί την Ευρώπη από ακραίες φωνές, μια λύση ευρωπαϊκή, που θα της δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψει στις πολιτικές και ηθικές παραδόσεις. Ας μην ονειρεύονται, λοιπόν, ακύρωση του δημοψηφίσματος».

Ο κ. Παππάς κάλεσε το λαό να μείνει ψύχραιμος και να μη φοβάται και κατέληξε: «Να πω στο λαό ότι όσο περισσότερο προσπαθούν τα κέντρα να τον φοβίσουν πρέπει να καταλάβει ότι όσο πιο πολύ φοβούνται την απόφαση του που θα είναι εκκωφαντική. Αν αυτοί έχουν δημοσκοπήσεις, έχουμε κι εμείς και ξέρουμε ποιο είναι το κλίμα. Προκαλεί θυμηδία ότι οι προτάσεις ελληνικής κυβέρνησης προστάτευαν έχοντες και κατέχοντες. Γνωριζόμαστε όλοι και στην Ευρώπη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top