Επίθεση Γκλέτσου σε Φίλη: Είναι ένα βόδι 400 κιλών που είναι υπουργός

«Η αγωνία του κόσμου είναι πάρα πολύ μεγάλη»

Επίθεση Γκλέτσου σε Φίλη: Είναι ένα βόδι 400 κιλών που είναι υπουργός

Σφοδρή επίθεση στον Νίκο Φίλη εξαπέλυσε ο Απόστολος Γκλέτσος στον ΑΝΤ1, χρησιμοποιώντας απίστευτους χαρακτηρισμούς για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για το τι εισπράττει από την επικοινωνία του με τον κόσμο, ο δήμαρχος Στυλίδας και επικεφαλής της Τελείας, είπε: «Η αγωνία τους είναι πάρα πολύ μεγάλη. Θα σας πω ένα περιστατικό. Προχθές, ήμουν στο σπίτι μου κι έρχεται και μου χτυπάει ένας άνθρωπος την πόρτα, ήταν η ώρα των ειδήσεων του Mega. Με δάκρυα στα μάτια μου λέει: «Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Άκουσα αυτό το βόδι», μιλάω για τον Φίλη, «και είπε "μα πόσα μακαρόνια τρώνε; Απόψε, τα μακαρόνια που έχουμε δεν φτάνουν για τα τέσσερα παιδιά μας”».

Στην παρατήρηση να είναι πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς του, ο κ. Γκλέτσος είπε οργισμένος: «Εγώ το λέω, δεν αποφεύγω τίποτα. Είναι ένα βόδι που είναι υπουργός και είναι 400 κιλά»!

«Μα έχουν σημασία τα κιλά, σημασία έχει τι λέει και τι κάνει κάποιος» είπαν στον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος αποκρίθηκε: «Δεν ξέρω τι λέει σημασία έχει, υπερασπιστείτε τον Φίλη, πάντως για μένα είναι βόδι».

Τέλος, ο επικεφαλής της Τελείας κάλεσε την κυβέρνηση να παραδώσει την εξουσία στην ΚΕΔΕ: «Να φύγουν όσοι είναι στην κυβέρνηση και να δώσουν την εξουσία στην ΚΕΔΕ, να κάνει κυβέρνηση ο πρόεδρος μας, ο κ. Πατούλης. Θα φτιάξει κυβέρνηση από δημάρχους, τεχνοκράτες και κάποιους πολιτικούς και θα καταφέρουμε πολύ καλύτερα. Εμείς ξέρουμε και μπορούμε γιατί ξέρουμε το πρόβλημα, αυτοί το πρόβλημα το μάθανε σε κάποιο ξένο πανεπιστήμιο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top