Χαμός πάλι στη Βουλή με την Ζωή και νέα αποχώρηση των βουλευτών της ΝΔ!

«Πέτρα του σκανδάλου» ο Στρατούλης με τα όσα είπε για «αποικία» και Γιούνκερ

Χαμός πάλι στη Βουλή με την Ζωή και νέα αποχώρηση  των βουλευτών της ΝΔ!
«Χαμός» έγινε πάλι στη Βουλή μεταξύ της προέδρου της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των βουλευτών της ΝΔ, με την αξιωματική αντιπολίτευση να αποχωρεί για ακόμη μία φορά από τη συνεδρίαση και την πρόεδρο της Βουλής να δηλώνει ότι θα λάβει πειθαρχικά μέτρα εις βάρος βουλευτών, για όσα εκστόμισαν εναντίον της στη συγκεκριμένη συνεδρίαση αλλά και στην συνεδρίαση του Σαββάτου, για την πρόταση δημοψηφίσματος!

«Δεν μπόρεσαν να κάνουν την Ελλάδα αποικία και προτεκτοράτο, είναι εντελώς προσβλητικό να παρεμβαίνουν σε μια εσωτερική διαδικασία και να προσπαθούν να υποβάλλουν στον ελληνικό λαό τι θα ψηφίσει στο δημοψήφισμα» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις Γιούνκερ.

Η βουλευτής της ΝΔ Σ. Βούλτεψη ζήτησε σε αυτό το σημείο τον λόγο, όπως και άλλοι βουλευτές της ΝΔ, αλλά η πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε, με τον κ. Στρατούλη να της απαντά «κυρία Βούλτεψη έχω ράμματα για τη γούνα σας» και την βουλευτή της ΝΔ να φτάνει διαμαρτυρόμενη μπροστά στο βήμ�� της Βουλής!

Ακολούθησε μεγάλη ένταση, με τον βουλευτή της ΝΔ Γ. Βρούτση να φωνάζει «ντροπή σας!», τον Δ. Στρατούλη να απαντά «ντροπή σε εσάς!» και την πρόεδρο της Βουλής να επιβάλλει στους δύο βουλευτές της ΝΔ την «ποινή» της «ανάκλησης στην τάξη», χωρίς να τους δίνει τον λόγο.

«Αυτή είναι η Αριστερά που δεν σέβεται την Δημοκρατία. Δεν έχετε το δικαίωμα να μιλάτε για Δημοκρατία εσείς που αμφισβητείτε το δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης» είπε ο Γ. Βρούτσης, με την Σ. Βούλτεψη να φτάνει και πάλι μπροστά στο Βήμα και να φωνάζει «ντροπή σας!», όπως φώναζαν και αρκετοί άλλοι βουλευτές της ΝΔ όρθιοι.

Η ΝΔ αποχώρησε στη συνέχεια από την συνεδρίαση, με τους βουλευτές της να διαπληκτίζονται με τους συναδέλφους τους του ΣΥΡΙΖΑ φεύγοντας και την Ζ. Κωνσταντοπούλου να ζητά να δείξει η τηλεόραση της Βουλής τα συγκεκριμένα πλάνα, αλλά και να ζητά επίσης τα πρακτικά της συνεδρίασης. Ο λόγος; Να τα στείλει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, για τα όσα είπαν εναντίον της οι βουλευτές της ΝΔ σήμερα και το Σάββατο, τα οποία χαρακτήρισε «ακραίες κοινοβουλευτικές εκφράσεις».

Η ένταση συνεχίστηκε όμως, με βουλευτές του Ποταμιού που επίσης διαμαρτύρονταν, με αποτέλεσμα η Ζ. Κωνσταντοπούλου να ανακαλέσει στην τάξη και τον βουλευτή του συγκεκριμένου κόμματος Ι. Φωτήλα!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top