Κατηγορηματικός ο Σακελλαρίδης: «Το δημοψήφισμα δεν αφορά το νόμισμα»

«Το ερώτημα είναι αποκλειστικά το περιεχόμενο της πρότασης που έδωσαν ως τελεσίγραφο οι δανειστές»

​Κατηγορηματικός είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, διαβεβαιώνοντας πως το δημοψήφισμα που ανακοίνωσε μέσω διαγγέλματος ο Αλέξης Τσίπρας για την Κυριακή 5 Ιουλίου, ΔΕΝ αφορά το νόμισμα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης ξεκαθάρισε πως:

«Το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι αποκλειστικά το περιεχόμενο της πρότασης που επέδωσαν οι δανειστές ως τελεσίγραφο».

Παράλληλα εξήγησε ότι «το περήφανο “Όχι” του ελληνικού λαού θα σηματοδοτήσει τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων με σκοπό την επίτευξη πραγματικής και ουσιαστικής λύσης και όχι μιας συμφωνίας που θα ανακυκλώνει τα προβλήματα».

Τι θα συμβεί όμως στην περίπτωση που ο ελληνικός λαός πει «ναι»;

Ο κύριος Σακελλαρίδης υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός ανέφερε στο διάγγελμα ότι θα σεβαστούμε το αποτέλεσμα που θα προκύψει από το δημοψήφισμα.

Τέλος, σημείωσε πως «η προπαγάνδα των γνωστών κύκλων αναμένεται να οργιάσει μέχρι την επόμενη Κυριακή προκειμένου να μην αφήσουν τον λαό να αποφασίσει απερίσπαστος» ενώ δήλωσε όλο νόημα πως τόσο η ωριμότητα όσο και η ψυχραιμία του ελληνικού λαού, είναι αυτές που θα διασφαλίσουν τόσο το δημοψήφισμα όσο και τη δημοκρατία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top