Σε Υπουργικό Συμβούλιο μετατράπηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου-Κοντονής: Θα υπάρχουν εξελίξεις

Διαψεύδει ο Αναστασιάδης τα περί εκλογών από Τσίπρα - Πρ. δημοσίευση: 21.36

Σε Υπουργικό Συμβούλιο μετατράπηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου-Κοντονής: Θα υπάρχουν εξελίξεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου που ξεκίνησε λίγο μετά τις 20.30 με τον Αλέξη Τσίπρα να φθάνει απευθείας από το αεροδρόμιο. Αργά το βράδυ η συνεδρίαση μετατράπηκε σε διευρυμένο Υπουργικό Συμβούλιο με τη συμμετοχή όλων των αναπληρωτών υπουργών.

Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ κατέφτασαν στο Μαξίμου μεταξύ άλλων οι Γιάννης Πανούσης και Δημήτρης Στρατούλης, ενώ, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ερωτηθείς από δημοσιογράφους σημείωσε «Για να μας καλούν στο Μαξίμου θα υπάρχουν εξελίξεις».

Το βράδυ κατέφθασαν επίσης οι Τασία Χριστοδουλοπούλου, Έλενα Κουντουρά, Θεανώ Φωτίου, Γιώργος Κατρουγκαλος, Θέοδωρος Δρίτσας αλλά και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγγου. Ο κ. Κατρούγκαλος σημείωσε «Πάμε για μια καλή συμφωνία και όχι συμβιβασμό που δεν θα είναι τίμιος».

Προσερχόμενοι οι υπουργοί της κυβέρνησης έστειλαν… μεικτά «σινιάλα», με τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή να τονίζει πως ελπίζει ότι «είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία» και τον υπουργό Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη να απαντά διπλωματικά πως «θέλω να ενημερωθώ πρώτα από τον πρωθυπουργό πριν κάνω κάποιο σχόλιο».

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, η κυβέρνηση έλαβε πραγματικό τελεσίγραφο με το «the game is over» του Ντόναλντ Τουσκ, με το Μαξίμου να κάνει για σκληρό τελεσίγραφο με σκληρά μέτρα από τους δανειστές.

Διαψεύδει ο εκπρόσωπος του Αναστασιάδη για την «κρυφή» αποκάλυψη Τσίπρα

Αίσθηση προκάλεσαν την ίδια ώρα οι πληροφορίες για μία «κρυφή» αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα σε Ευρωπαίο ηγέτη πριν αναχωρήσει από τις Βρυξέλλες.

Ο πρωθυπουργός -υπό το βάρος τών τελεσιγράφων αλλά και των σκληρών μέτρων της πρότασης των δανειστών- φερόταν να είχε εκμυστηρευτεί στον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη πως σκέπτεται να καταφύγει σε πρόωρεςεκ��ογές!

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Κυπρίου Προέδρου Νίκος Χριστουδουλίδης -μιλώντας σε ΕΡΤ και Βήμα- ξεκαθάρισε πως «ουδέποτε διεξήχθη τέτοιος διάλογος ανάμεσα στον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top