Γράφουν και σβήνουν νέα μέτρα και ισοδύναμα Τσίπρας και εταίροι στις Βρυξέλλες

Έσοδα από το ανύπαρκτο… 5G πρότεινε η κυβέρνηση!

Σε ένα ατελείωτο «σβήσε- γράψε» εξελίσσεται η διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των εκπροσώπων των δανειστών, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Star Θάνος Αθανασίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Μάρα Ζαχαρέα, με την καχυποψία να είναι έντονη μεταξύ των δύο πλευρών.

Στην διαπραγμάτευση όμως δεν λείπουν τα τραγελαφικά περιστατικά, όπως η πρόταση από την ελληνική κυβέρνηση για εξεύρεση εσό��ων από τις άδειες για κινητή τηλεφωνία τεχνολογίας 5G, εκτός από 4G.

Μόνο που τέτοια τεχνολογία δεν… υπάρχει, ακόμη τουλάχιστον, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον φυσικά να εξευρεθούν έσοδα από την συγκεκριμένη πηγή!

Ένα άλλο ζήτημα το οποίο προκάλεσε την έντονη διαφωνία των εταίρων είναι οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την σταδιακή κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων από το 2016, με τους ίδιους όμως να απαιτούν κατάργηση από 1/7/ 2015, δηλαδή σε λίγες ημέρες!

Ο κ. Τσίπρας φέρεται πάντως να έχει απαντήσει ότι είναι αντισυνταγματικό κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να αναζητείται ενδιάμεση φόρμουλα, από 1/10/2015 ή από 1/11/2015, αν και η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να ζητά έναρξη των ρυθμίσεων από 1/1/2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top