Γεννηματά: Τα ψέματα, τα λάθη και οι καθυστερήσεις μεγάλωσαν το κόστος για το λαό

«Η ελπίδα είναι στην Ευρώπη»

Γεννηματά: Τα ψέματα, τα λάθη και οι καθυστερήσεις μεγάλωσαν το κόστος για το λαό

Για προεκλογικά ψέματα, λάθη και καθυστερήσεις που μεγάλωσαν το κόστος που καλείται σήμερα να πληρώσει ο ελληνικός λαός κατηγόρησε την κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά.

«Ο ελληνικός λαός επιθυμεί μια ολοκληρωμένη συμφωνία που θα εξασφαλίζει την ισότιμη συμμετοχή της χώρας μας στην ευρωζώνη. Σε αυτή την ευθύνη δεν ανταποκρίθηκε η κυβέρνηση» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ευρωβουλής, Μάρτιν Σουλτς.

«Δεν είναι ώρα για την δικαίωση κανενός παρά μόνο για την δικαίωση της ελπίδας του ελληνικού λαού. Οι εταίροι μας καλούνται να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες που έγ��ναν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει από το 2012 και αφορούν και τις περαιτέρω ρυθμίσεις για το χρέος αλλά και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που τόσο πολύ έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή η Ελλάδα» πρόσθεσε η κα Γεννηματά και κατέληξε: «Είμαστε εδώ γιατί η ελπίδα είναι στην Ευρώπη. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για το συμφέρον της χώρας, γιατί μόνο αυτό θα κρίνει και θα καθορίσει τη στάση μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top