Παυλόπουλος: Να μείνει αδιατάρακτη η πορεία της Ελλάδας σε Ευρώπη και ευρώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου του παρέδωσε το πόρισμα για το χρέος

Το (πρώτο) πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους παρέδωσε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Προκόπη Παυλόπουλο.

Η Πρόεδρος της Βουλής, η οποία έφθασε με καθυστέρηση 15 λεπτών στο Προεδρικό Μέγαρο, διαβεβαίωσε τον ΠτΔ ότι θα βρει το πόρισμα «πολύ ενδιαφέρον» και ζήτησε την αμέριστη σύμπραξη και συμπαράστασή του στο έργο της Επιτροπής.

Η κα Κωνσταντοπούλου σημείωσε πως το πρωταρχικό μέλημα της Επιτροπής είναι να υπενθυμίσει ότι οι βασικότεροι κανόνες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και εντός του διεθνούς πλαισίου που δεσμεύει όλες τις χώρες, είναι οι κανόνες που υπαγορεύουν την απαρέγκλιτη προστασία και τον απαραβίαστο σεβασμό των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Από την πλευρά του, ο κ. Παυλόπουλος διευκρίνισε πως οι εργασίες της Επιτροπής έχουν στόχο να βοηθήσουν την αδιατάρακτη και βιώσιμη πορεία της χώρας εντός Ευρώπης και ευρωζώνης, και όχι να την παρεμποδίσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top