Η Ζωή ετοιμάζει... "καψώνια" στον Στουρνάρα γιατί δεν πήγε σήμερα στη Βουλή!

Νέα κλήση για την Παρασκευή και προειδοποιήσεις για βίαιη προσαγωγή

Η Ζωή ετοιμάζει... "καψώνια" στον Στουρνάρα γιατί δεν πήγε σήμερα στη Βουλή!

Ιδιαίτερα ενοχλημένη δείχνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου από το γεγονός ότι ο Γιάννης Στουρνάρας δεν ανταποκρίθηκε στην κλήση της για να εξεταστεί σήμερα από τη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens.

Ο επικεφαλής της ΤτΕ απάντησε με φαξ στο οποίο πρότεινε 7 εναλλακτικές ημερομηνίες μέσα στον Ιούλιο, με την Πρόεδρο της Βουλής να μη μένει ικανοποιημένη και να τον καλεί εκ νέου για την Παρασκευή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη νομισματική έκθεση της ΤτΕ (την οποία είχε στείλει πίσω η κα Κωνσταντοπούλου), στην οποία ο κ. Στουρνάρας προειδοποιούσε για χρεοκοπία εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές.

Μάλιστα, η κα Κωνσταντοπούλου άφησε ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να γίνει βίαιη προσαγωγή λέγοντας πως "αν αρνηθεί θα σήμαινε απείθεια με βάση τον Ποινικό Κώδικα".

Πάντως, αποστάσεις απέναντι στη Ζωή Κωνσταντοπούλου παίρνουν ακόμη και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΚΟ του κόμματος Νίκος Φίλης, αν και ψήφισε την πρόταση της Προέδρου ��ης Βουλής, τόνισε με νόημα ότι "δεν θα στήσουμε και καυγά για 2-3 ημέρες καθυστέρηση, δεν θα γίνει και τίποτα".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top