Καμμένος: «Δεν ψηφίζω αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ακόμα και αν πέσει η κυβέρνηση»

Οι προτάσεις τους για ισοδύναμα μέτρα

Καμμένος: «Δεν ψηφίζω αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ακόμα και αν πέσει η κυβέρνηση»

​Σταθερός στην πεποίθησή του ότι δεν πρόκειται να δεχθεί την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα διαλυθεί ο κυβερνητικός συνασπισμός παρέμεινε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Δεν ψηφίζω αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ακόμα και αν πέσει η κυβέρνηση», ξεκαθάρισε ο κ. Καμμένος, την ώρα που ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών, βρίσκονται στις Βρυξέλλες για να δώσουν την πιο σκληρή μάχη για το μέλλον της Ελλάδας.

Μάλιστα ο κ. Καμμένος πρότεινε ως ισοδύναμο μέτρο την αύξηση 1% στη φορολόγηση των ειδών πολυτελείας και την άμεση φορολόγηση των υπεράκτιων εταιριών με ακίνητη περιουσία.

Ο υπουργός Άμυνας διέψευσε επίσης ότι κατέθεσε στο κυβερνητικό συμβούλιο πρόταση για ΦΠΑ δύο ταχυτήτων στα νησιά και άφησε αιχμές για διαρροές σε επίπεδο υπουργών.

Σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, ο Π. Καμμένος εκτίμησε ότι το θέμα δεν θα τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, τονίζοντας ότι έχει πάρει δέσμευση γι’ αυτό από τον υπουργό Επικρατείας, Ν. Παππά, ενώ αναφερόμενος στα θέματα του υπουργείου του, προανήγγειλε εξορθολογισμό δαπανών και σύνταξη των στρατιωτικών από τα 58 τους χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top