Πανούσης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Βοηθός πρωθυπουργός δεν προβλέπεται»!

Νέες αιχμές κατά της Προέδρου της Βουλής

Πανούσης για Ζωή Κωνσταντοπούλου:  «Βοηθός πρωθυπουργός δεν προβλέπεται»!
Νέες βολές εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης κατά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στο “Mega Σαββατοκύριακο”, ο κ. Πανούσης απάντησε αιχμηρά στις δηλώσεις της κ. Κωνσταντοπούλου για τη Βουλή και την Αστυνομία: «Βοηθός πρωθυπουργός απ' όσο ξέρω δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα. Δεν είπα ποτέ ότι η Αστυνομία είναι πάνω από τη Βουλή, αλλά δεν μπορείς να παρεμβαίνεις σε άλλους θεσμούς».

Ο Γιάννης Πανούσης τάχθηκε ανεπιφύλακτα υπέρ μιας συμφωνίας με τους εταίρους και κατά της ρήξης, και έπλεξε ��ο εγκώμιο του πρωθυπουργού σημειώνοντας ότι «είναι η μόνη λύση για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή». Για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει προβλήματα από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «εάν κατέβουν οι 148 σε εκλογές και ο Τσίπρας μόνος του, πάλι ο Τσίπρας θα κερδίσει».

Ο αναπληρωτής υπουργός χαρακτήρισε μάλιστα «φασιστικό» να ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ κριτική στους διαδηλωτές υπέρ του ευρώ και επισήμανε ότι όταν δύο βουλευτές βρίζουν έναν υπουργό τότε πρέπει να πέσουν κεφάλια, «είτε το δικό μου είτε άλλου»!


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top