Στην Επιτροπή καλεί τη Δευτέρα τον Στουρνάρα η Κωνσταντοπούλου

«Υπάρχουν και συνέπειες αν δεν έρθει» τον… προειδοποίησε!

Την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένει να έρθει και να καταθέσει στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους σχετικά με την σύμβαση της Siemens και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, στον οποίο θα αποστείλει σχετική επιστολή όπως δήλωσε η ίδια στους δημοσιογράφους.

«Υπάρχουν και συνέπειες αν δεν έρθει» προειδοποίησε μάλιστα η κ. Κωνσταντοπούλου, όταν ρωτήθηκε τι θα γίνει σε περίπτωση που αρνηθεί ο κ. Στουρνάρας να προσέλθει στην Επιτροπή!

Η ίδια πρόσθεσε ότι «σε όσους απευθυνθήκαμε όλοι έχουν δεσμευτεί πλην του κ. Στουρνάρα, που είναι και ο μόνος που δεν ανταποκρίθηκε στο να στείλει τα στοιχεία που του έχει ζητήσει η Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους».

Για μία ακόμα φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε «επονείδιστο» το χρέος και υποστήριξε ότι «είναι άκυρο».

Η πρόεδρος της Βουλής απέκλεισε το ενδεχόμενο να έρθει στη Βουλή ενδεχόμενη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους ως κατεπείγον νομοσχέδιο και να ψηφιστεί ακόμα και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, χαρακτηρίζοντας «όνειρο θερινής νυκτός» το σενάριο αυτό.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top