Η Ζωή επιβάλλει και dress code στη Βουλή: Οι αστυνομικοί θα φορούν μόνο μπλε, μαύρο γκρι

Ούτε να το σκεφτούν να μπουν στο κοινοβούλιο με σκισμένο τζιν

Η Ζωή επιβάλλει και dress code στη Βουλή: Οι αστυνομικοί θα φορούν μόνο μπλε, μαύρο γκρι

​Δεν φτάνει που η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν αφήνει τους αστυνομικούς της Βουλής να μπουν μέσα στο κοινοβούλιο για να κάνουν τη φυσική τους ανάγκη αν φορούν την αστυνομική τους περιβολή, τώρα τους επιβάλει και συγκεκριμένο dress code που θα πρέπει να ακολουθούν ευλαβικά!

Ας ξεχάσουν λοιπόν οι αστυνομικοί της Βουλής τα σκισμένα και ξεβαμμένα τζιν! Η Ζωή τους θέλει όλους σοβαρούς και περιποιημένους, όπως αρμόζει στο ναό της Δημοκρατίας και όχι όπω�� πάνε για… καφέ.

Μόνο μαύρο, μπλε και γκρι θα φορούν από εδώ και πέρα οι αστυνομικοί, είτε είναι άνδρες, είτε είναι γυναίκες και ο χρωματικός περιορισμός ισχύει και για παντελόνια και για σακάκια.

Μην κοιτάτε που η κα Κωνσταντοπούλου, τότε παλιά, στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνηση πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο με λαχανί φοσφοριζέ σακάκι και φουξια παντελόνι… Στη Βουλή τους θέλει όλους "τύπος και υπογραμμός".

images.watchit7.jpg

Άντε να τους αφήσει να φορέσουν ένα τζινάκι, αλλά και πάλι αυτό θα πρέπει να είναι σκούρου χρώματος, είτε μπλε, είτε μαύρου.

Το νέο dress code που επέβαλε η Πρόεδρος της Βουλής έχει βάλει σε έξοδα τους αστυνομικούς και κυρίως τις αστυνομικές που δεν έχουν ρούχα στα χρώματα αυτά και θα πρέπει τώρα να βγουν στα μαγαζιά για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους.

Μάλιστα τα καψόνια της Ζωής στους αστυνομικούς της Βουλής έχουν γίνει πρώτο θέμα στα πηγαδιάκια εντός και εκτός κοινοβουλίου και όλοι πλέον αναμένουν έντρομοι την νέα της κίνηση.

Πάντως το dress code δεν θα ήταν άσχημο και για τους βουλευτές, αφού οι εμφανίσεις αρκετών εντός του κοινοβουλίου έχουν προκαλέσει… σοκ και δέος!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top