Φάιμαν: «Οι Ευρωπαίοι να δείξουν αλληλεγγύη στα μέλη που τη χρειάζονται»

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Φάιμαν: «Οι Ευρωπαίοι να δείξουν αλληλεγγύη στα μέλη που τη χρειάζονται»

​Μήνυμα προς τους Ευρωπαίου εταίρους μας, να δείξουν αλληλεγγύη στην Ελλάδα, έστειλε ο καγκελάριος της Αυστρίας, Β. Φάιμαν, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλο.

«Η Ευρώπη πρέπει να επιδείξει αλληλεγγύη προς όποιο μέλος της το χρειάζεται. Μαζί και με αλληλεγγύη θα μπορούμε να προχωρήσουμε και να φθάσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση στο σημείο που είχαν οραματιστεί οι ιδρυτές της», δήλωσε ο κ. Φάιμαν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την πλευρά του, σημείωσε ότι «οι ευρωπαϊκές δυνάμεις στην Ελλάδα είναι αποφασισμένες να διασφαλίσουν την πορεία της χώρας στην Ευρώπη», προσθέτοντας ότι ο ίδιος είναι εκφραστής της απόφασης αυτής.

Νωρίτερα, ο κ. Φάιμαν πραγματοποίησε συμβολική επίσκεψη στο Κοινωνικό Ιατρείο Αθήνας, αλλά και στα παιδικά χωριά SOS στην Κυψέλη.

Μιλώντας μάλιστα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο είπε ότι είναι εντυπωσιακό ότι οι άνθρωποι εργάζονται σε εθελοντική βάση και ότι «οι άνθρωποι δεν δέχονται τη φτώχεια».

Πρόσθεσε επίσης ότι χαίρεται που συναντιέται στην Αθήνα όχι μόνο με αξιωματούχους και άλλους πολιτικούς, αλλά και με ανθρώπους που εργάζονται εθελοντικά, βοηθώντας άλλους.

«Είναι σημαντικό να έχουμε πολύ στενές σχέσεις με άλλους πολιτικούς, αλλά είναι επίσης σημαντικό να έχουμε στενές σχέσεις με τέτοιες πρωτοβουλίες. Αυτές οι πρωτοβουλίες είναι πραγματικά υπέροχες και εντυπωσιακές. Σέβομαι απολύτως τη δουλειά αυτών των ανθρώπων», είπε.

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top