Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαριέττας Γιαννάκου: Πως της ακρωτηρίασαν το πόδι

«Υπήρχε ένας δρόμος τερατώδης. Έβρεχε και γλίστρησα…»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαριέττας Γιαννάκου: Πως της ακρωτηρίασαν το πόδι

Για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε το 2008, η οποία κατέληξε στον ακρωτηριασμό του ποδιού της, μίλησε η Μαριέττα Γιαννάκου στα Καρντάσιανς στον ΑΝΤ1.

«Περπατάω με δυσκολία, αλλά με λίγη άσκηση θα είναι άνετο. Αυτή η ιστορία μου έδειξε ότι υπήρχε πολύς κόσμος που με αγαπούσε» είπε η πρώην υπουργός.

Η ίδια, συνέχισε περιγράφοντας τη στιγμή που ξεκίνησε η σοβαρή περιπέτεια της που την οδήγησε σε 13 χειρουργεία και τελικά στον ακρωτηριασμό του ποδιού της: «Ήταν ένας βαρύς τραυματισμός. Δεν έφταιγα εγώ. Ήταν τα γενέθλια της κόρης μου και πήγα στο σχολείο για να την πάρω. Εκεί μου ζήτησε ο διευθυντής να πάμε απέναντι να δούμε τους καθηγητές, γιατί ήθελαν να με δουν και να τα πούμε. Ανάμεσα στα δύο κτίρια υπήρχε ένας δρόμος τερατώδης, ο οποίος δεν ήταν δρόμος, τον φτιάξανε μετά. Έβρεχε, γλίστρησα και συνάντησε ένα εμπόδιο το πόδι και έγινε ένα φοβερό κάταγμα στην ποδοκνημική».

Απαντώντας, στο σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν φταίει για την εξέλιξη ο διαβήτης, από τον οποίο πάσχει η κα Γιαννάκου, η πρώην υπουργός είπε χαρακτηριστικά: «Δεν αντιμετωπίστηκε σωστά στην αρχή, αφήστε το καλύτερα».

Ωστόσο, η ίδια ξεκαθάρισε ότι «δεν υπήρχε ιατρικό λάθος» και πρόσθεσε: «Θα σας πω ένα αστείο. Έλεγα πάντα στους συνεργάτες μου ότι αν αρρωστήσω θα με πάτε στο νοσοκομείο και δεν θα πείτε ότι είμαι εγώ. Δεν θα αφήσετε τους συναδέλφους μου γιατρούς να κάνουν συμβούλια επί συμβουλίων γιατί θα με πεθάνουν το συντομότερο. Έτσι έλεγα πάντα στους συνεργάτες μου. Πολλές φορές, ο κόσμος έχει την αίσθηση ότι τα δημόσια πρόσωπα τα φροντίζουν, αλλά πολλές φορές μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Από τον φόβο των γιατρών και τις διχογνωμίες. Δεν μιλώ για την δική μου περίπτωση, γενικά μιλάω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top